lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I give up!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-12-2004, 07:45 AM   #1
Spiderman
Rookie
 
Spiderman's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 18
I give up!

noone else has this problem, its stupid.

I try and host and it wont let me, Ive open the ports in and out on TCP and UDP, and Ive done what people have recommended, and it still doesn't let me host.

I used to be able to, for jedi Outcast, but that was Waaaaaaaay before I got my router (solwise) and broadband. It sucks, and I seriously am worn out. I've posted more than once, and NOONE has had the same problem. Please help, I beg of you...

Threepwood (Exhausted from trying, resisting from crying)
Spiderman is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Dedicated Server > I give up!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:18 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.