lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Importing custom sabers into JA
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-22-2004, 12:09 PM   #1
eaglekid2001
Rookie
 
eaglekid2001's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 17
Importing custom sabers into JA

I've managed to get the saber into both the sp and mp menus but name only shows up in mp and not in sp. Can sum1 help please?
eaglekid2001 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2004, 04:30 PM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
There's a tutorial on the subject somewhere in the OJP forums. Use the forum search there.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > General Editing > Importing custom sabers into JA

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:36 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.