lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Program to change models?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-23-2004, 02:01 PM   #1
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
Program to change models?

I want to know what is the program I use to open the model.glm to change the hair of one of my skins.
I also would like to know where I can find it.

Thanks in advance,
ReLoaD2K



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2004, 04:15 PM   #2
Mono_Giganto
Giant Monkey of Doom™
 
Mono_Giganto's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 2,478
Current Game: Baldur's Gate EE
Veteran Modder Helpful! 
Well lets see, my n00b JA modding skills may be wrong, but I don't think that you edit the glm. First you have to convert it (dunno how) into a format for 3ds Max/Gmax.




Mono_Giganto is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2004, 04:22 PM   #3
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
And how I do that and where I find that 3ds Max program?



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > Program to change models?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:40 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.