lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: texture error: has light but no lightmap stage
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-31-2004, 12:49 PM   #1
[ASJN] Balboa
 
[ASJN] Balboa's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida, USA
Posts: 69
texture error: has light but no lightmap stage

hey i've been trying to get custom textures to work ingame. now i put them in the base/textures/my map folder, and have them as an appropriate size and file (tga) and it works in radiant, but when i put it in the pk3, it still doesn't show. it gives me a texture/mymap/texture has light, but no light map stage! error. what am i missing? i have it in a pk3 so its not like its not finding the texture, its just missing this lightmap stage thing. what must i do? thanks in advance


[ASJN] Balboa is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2004, 05:14 PM   #2
lauser
 
lauser's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CANADA
Posts: 428
Check your shader file. You are missing a lightmap stage from your shader, or another custom shader.


My kung fu is also very weak
lauser is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2004, 06:14 PM   #3
[ASJN] Balboa
 
[ASJN] Balboa's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida, USA
Posts: 69
thanks that solved that, but now it wont find the texture :\ okay its saying theres a missing texture. cannot find texture/rtc/sun even though i have it in my base/textures/rtc folder and it works in radiant

textures/rtc/sun
{
qer_editorimage textures/rtc/sun.tga
surfaceparm nodamage
surfaceparm nolightmap
surfaceparm nomarks
surfaceparm nonsolid
cull disable
q3map_surfacelight 70
{
map $lightmap
}


{
map textures/rtc/sun
blendfunc add
rgbGen identity
tcMod rotate 90
}
}

thats my .shader file text. and its all put in the pk3 and set. i heard .shader files go into the scripts section not shader section if that'd cause it. should i put the texture for sun in the shader folder of the pk3? is that whats goofing me up?


[ASJN] Balboa is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > texture error: has light but no lightmap stage

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:04 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.