lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Replacing parts of models...?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-01-2004, 11:32 PM   #1
JediYamato
Rookie
 
JediYamato's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Somewhere in a galaxy far, far away...
Posts: 17
Replacing parts of models...?

Is it possible to replace certain body parts of skins/models?(For example, remove the Stormtrooper head from the Stormtrooper model and replace it with a Kyle head)If so, how would I do it? I've been trying to replace the hands and head on the Obi-Wan Episode I model with a Luke head and hands(Not the Luke that came with a game, a different one), and also with a robe you can toggle on and off.

So far I've played around with the models in MilkShape, and I load the newly created .md3 in MD3view. Most of the model shows up fine, the head is there, so is the robe, and most of the rest. Problem is, the boot texture won't show up(I can see the upper part of the legs though), and the torso is all black and white.

Please, please, PLEASE, someone please, help me with this. I really want to get this to work.


"Hey, you there!" - The infamous Stormtrooper quote, made famous by the "What if JKII played like the movies" topic

"I wanna be a cow when I grow up." - Some dumb quote a friend of mine said
JediYamato is offline   you may: quote & reply,
Old 08-02-2004, 12:44 AM   #2
Psyk0Sith
3D Tech Support
 
Psyk0Sith's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adanac
Posts: 2,073
Veteran Modder Helpful! 
You need 3D studio max 4.x or 5 to get your hybrid model in-game.

Texture problem is probably a .skin file error, check that the names and paths are correct in the .skin file.

Psyk0Sith is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > General Editing > Replacing parts of models...?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.