lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: maps with bot problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-04-2004, 09:44 PM   #1
Darth XilliX
Lurker
 
Darth XilliX's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: canadian rockies, A.B.
Posts: 2
Unhappy maps with bot problems

hey intergalatic dudes( and dudettes) . could really use your star wars expertize on this one! cant seem to get the bots to stop jumping around all the time in the maps i downloaded. it happens in every map i download for some reason. the map works fine , just when i add bots they jump around erratically. please help ! your my only hope.
Darth XilliX is offline   you may: quote & reply,
Old 08-04-2004, 10:43 PM   #2
FiEND_138
..
 
FiEND_138's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,807
Said maps don't have bot support. Maybe check the mapping<?> boards or JK3files for a tutorial on how to add it.
Hope it helps.

FiEND_138 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > maps with bot problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:18 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.