lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: noob needs help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-07-2004, 08:54 PM   #1
demo-boy
Lurker
 
demo-boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Question noob needs help

i just got mod view dono what to do my friend bael said post but i want to reskin a model how do i do it and modview don't work work??????


time for wraith
time for ruin
and time for the red dawn
demo-boy is offline   you may: quote & reply,
Old 07-07-2004, 11:42 PM   #2
CortoCG
 
CortoCG's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Outer Heaven
Posts: 907
Oh God. Let me see I understand you. You wanna reskin a model and use ModView to preview your progress from time to time, right?

Do you have Jedi Academy yet? Then create a c:\base\models\players folder. Drop there the /models/players/_humanoid folder and all it's contents (you'll find it @ the assets1.pk3 file), also drop there any model you wanna reskin. Open the .glm file with ModView and the textures with a proper image editing program.



Dark Forces Mod: Modeler, animator, coder.

For more detail about my work visit my website
CortoCG is offline   you may: quote & reply,
Old 07-08-2004, 12:09 PM   #3
demo-boy
Lurker
 
demo-boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
um the first one? texture how do you get thoose?


time for wraith
time for ruin
and time for the red dawn
demo-boy is offline   you may: quote & reply,
Old 07-08-2004, 12:37 PM   #4
CortoCG
 
CortoCG's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Outer Heaven
Posts: 907
Do you know what reskin is?



Dark Forces Mod: Modeler, animator, coder.

For more detail about my work visit my website
CortoCG is offline   you may: quote & reply,
Old 07-08-2004, 02:26 PM   #5
demo-boy
Lurker
 
demo-boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
no


time for wraith
time for ruin
and time for the red dawn
demo-boy is offline   you may: quote & reply,
Old 07-08-2004, 03:55 PM   #6
CortoCG
 
CortoCG's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Outer Heaven
Posts: 907
Then where exactly do you wanna get? Reskin is to paint again a textured model, change how the model looks, not the shape of it.



Dark Forces Mod: Modeler, animator, coder.

For more detail about my work visit my website
CortoCG is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2004, 07:09 PM   #7
90SK
Senior Member
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Eastern USA
Posts: 4,379
Glad to see someone is having success with modview. Every time I try to use it something is wrong! First it was the "exceeds MAX_QPATH" bug. I managed to find a way to deal with it. Next It says "Missing animations in models/players/_humanoid/_humanoid" And as a bonus, it often comes up with "Filesystem call made without authorization". WHAT THE F*** IS WRONG??????? Can someone help me?
90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2004, 05:23 PM   #8
HapSlash
 
HapSlash's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The Kingdom of Mongo
Posts: 577
Have you tried looking through any tutorials,...

You can also try looking through other people's 'help' threads to see if your answer is there.


HapSlash is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2004, 07:38 PM   #9
PR-0927
Formerly Majin Revan
 
PR-0927's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: California
Posts: 1,468
Current Game: BF3
Quote:
Originally posted by CaptainSkye
Glad to see someone is having success with modview. Every time I try to use it something is wrong! First it was the "exceeds MAX_QPATH" bug. I managed to find a way to deal with it. Next It says "Missing animations in models/players/_humanoid/_humanoid" And as a bonus, it often comes up with "Filesystem call made without authorization". WHAT THE F*** IS WRONG??????? Can someone help me?

The MAX_QPATH thing happened to me too. You must be opening files from a folder, like C:/Base/models/players/(player model folder)/model.glm. Or, you could have those files in your base folder of JA.





- Former Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: Battlefront, and Star Wars: Battlefront II modder. Used to go by the name "Majin Revan."
PR-0927 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-09-2004, 10:05 PM   #10
demo
Rookie
 
demo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 47
well i got my reskin done but now i wana make it to be able to be a bot too do i need program or sumthing? (note i lost my old account)
demo is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2004, 04:26 AM   #11
bael1
Rookie
 
bael1's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sheffield, England
Posts: 72
dunno if this is allowed lol, but this is wat i do demo, just rename a bot file u already have to ur skins name, then open the botfile an find anywhere it says the old bot file name an put ur skins name there, u can also edit the things they say in game at the bottom, the save it, good luck mate
bael1 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2004, 01:58 AM   #12
90SK
Senior Member
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Eastern USA
Posts: 4,379
lol thats what I do
90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2004, 11:34 AM   #13
Seifer402
Lurker
 
Seifer402's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
what program would you sugest for editing textures?
Seifer402 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2004, 03:04 PM   #14
90SK
Senior Member
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Eastern USA
Posts: 4,379
Most people use photoshop, but I use The Gimp. Its free, and it works just as good (I think). You can download gimp at gimp.com

90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2004, 05:00 PM   #15
Seifer402
Lurker
 
Seifer402's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
ok thanks, can you say any good tutorials too plz? im totally new to skinning/ moddeling so any help is appreciated, tnx ( jawa power)
Seifer402 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2004, 12:32 AM   #16
90SK
Senior Member
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Eastern USA
Posts: 4,379
for gimp, its pretty easy to learn (at least for me it was). Just explore and test. For photoshop, I have no idea. Good luck!

90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2004, 07:51 AM   #17
Seifer402
Lurker
 
Seifer402's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
ok then, thanks man
Seifer402 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-25-2004, 09:20 PM   #18
bael1
Rookie
 
bael1's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sheffield, England
Posts: 72
check out my video skinning tutorial

http://www.lucasforums.com/showthrea...hreadid=134411





Current WIP's:

At minute just working on Halo TC mod, Click Here
bael1 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2004, 08:56 AM   #19
Seifer402
Lurker
 
Seifer402's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
ok thanks man ill go check it out now
Seifer402 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > noob needs help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:25 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.