lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: scaling model size
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-29-2004, 07:46 PM   #1
Nalukai
Banned
 
Nalukai's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2004
Location: Swamp Chef
Posts: 518
scaling model size

just wondering what the command in the entities window is for making a model bigger... i am trying to make the rift/crystal/floor larger instead of the size of a pea on teh mapz
Nalukai is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2004, 08:01 PM   #2
Eagle_e7
 
Eagle_e7's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: UK
Posts: 372
Hi,

Try using:

Key: Modelscale
Value: 2

The "2" there indicates the size you want. Two being double the size of the original. Three being three times the size of the original model e.t.c.


My online portfolio:
http://www.jmaguire.co.uk/
NRG Online 2.0
http://nrgteam.telefragged.com/
Eagle_e7 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2004, 08:22 PM   #3
Nalukai
Banned
 
Nalukai's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2004
Location: Swamp Chef
Posts: 518
kewl preesh
Nalukai is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > scaling model size

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:31 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.