lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: only two resolutions?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-22-2004, 02:53 PM   #1
abject
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
only two resolutions?

So I have a nVidia 6800GT card and a Apple Cinema Display with a default resolution of 1680x1050, but the game on my system only appears to support 800x600 and 1024x768?

Can this be changed?

~Abject
abject is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2004, 07:26 PM   #2
masteryamaha
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 9
that is a kick ass video card....have u downloaded all the recent updates for direct x and all that stuff.......
masteryamaha is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2004, 08:14 PM   #3
ReturnFire
Rookie
 
ReturnFire's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 48
There is a big section on setting up your monitor in the trouble.rtf (section 5)


Nuke America - Because the French could.

Force Gamers : Battlefront Divison | FORCEGAMERS.COM - 4 thumbs down for your...
ReturnFire is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > only two resolutions?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:50 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.