lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Ded. server problems ...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-24-2004, 02:08 AM   #1
44th MAC_Hawk
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Ded. server problems ...

Hi !!

I have some severe problems getting the damn ded. server to work.
It does install without a problem but after i did the settings and hit the start-button the small loading window appears and nearly directly after it closes again the server seems to go down. I can press the start-button again and the same **** happens again - loading window then back to start ....

Anyone here who has some ideas on this topic ??

Btw. it´s a Win XP Pro server on a 100mbit con, with the latest DX installed

I already tried to shut down the firewall but it didn´t help.

Other games like Mechwarrior Merc or Söldner Secret Wars run without any problems.


Thx Hawk
44th MAC_Hawk is offline   you may: quote & reply,
Old 09-24-2004, 08:45 AM   #2
[RNGD]Tyrant
Rookie
 
[RNGD]Tyrant's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 149
did you try the solution from the FAQ
[RNGD]Tyrant is offline   you may: quote & reply,
Old 09-24-2004, 10:56 AM   #3
44th MAC_Hawk
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Yep already checked all possible FAQs and comments...

Nothing did help ...


Cya Hawk
44th MAC_Hawk is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2004, 05:00 AM   #4
Ethan80
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Same problem for me, the server crash when push start and a windows error appears. I have direct X 9.c installed. Anybody can help?.
Ethan80 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Server Administration > Ded. server problems ...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:35 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.