lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Skinning the Jaden Models
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-04-2004, 07:15 AM   #1
Jase_Morden
Rookie
 
Jase_Morden's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: In my lab, trying to work out what this little red button on the Merr-Sonn Portable Missile System does...
Posts: 157
Skinning the Jaden Models

Hey,
I need a little help with two skins I'm making at the moment, and they're based on the jedi_hm and jedi_hf models, I know how to skin them.
But the problem I have is, I don't want to be able to select them in the custom player screen, I want to be able to select them from the character selection menu (with the actual in-game characters, Kyle, Stormtrooper, etc.).
I know this can be done because I've seen it done in the Chiss Species Pack v2.0.

So, can anybody help me with this please?

-Jase


Heh, signatures...

Jase(J.S.C)
The Jedi Stadium
IP: 66.98.211.124
FFA/Tournaments
JA+ Mod 1.8


Last edited by Jase_Morden on 00-00-0000 at 00:00 PM
Jase_Morden is offline   you may: quote & reply,
Old 09-08-2004, 05:00 PM   #2
90SK
Universal Figment
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Somewhere...
Posts: 4,386
Current Game: Tetris
Well, thats actually my deepest, darkest secret. I really don't want to tell you how, so instead why don't you let me do it. What pieces do you want in the models?

90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 09-10-2004, 04:31 AM   #3
Jase_Morden
Rookie
 
Jase_Morden's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: In my lab, trying to work out what this little red button on the Merr-Sonn Portable Missile System does...
Posts: 157
Well, for the human male:
head_a1
lower_a1
torso_b1
And human female:
head_b1
lower_a1
torso_b1


Heh, signatures...

Jase(J.S.C)
The Jedi Stadium
IP: 66.98.211.124
FFA/Tournaments
JA+ Mod 1.8


Last edited by Jase_Morden on 00-00-0000 at 00:00 PM
Jase_Morden is offline   you may: quote & reply,
Old 09-10-2004, 01:07 PM   #4
90SK
Universal Figment
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Somewhere...
Posts: 4,386
Current Game: Tetris
Well, I'm a little swamped right now, but if I get a gap in my scedual I'll send it to you. In the meantime, try expiremention with the model_siege.skin file in jedi_hm and jedi_hf. Thats how I learned to do it

90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 10-02-2004, 04:52 PM   #5
MarcusLeCoy
Junior Member
 
MarcusLeCoy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Vvardenfall
Posts: 434
Quote:
Originally posted by CaptainSkye
Well, thats actually my deepest, darkest secret. I really don't want to tell you how, so instead why don't you let me do it. What pieces do you want in the models?
HAH!
MarcusLeCoy is offline   you may: quote & reply,
Old 10-02-2004, 08:08 PM   #6
90SK
Universal Figment
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Somewhere...
Posts: 4,386
Current Game: Tetris
Hmmm, I forgot about this thread. Sorry Marcus, but thats not what he wants to do. That tutorial shows you how to make a model available in SP menu. MY SECRET REMAINS MY OWN! MUAHAHAHAHAHAHAHAHA! nice try anyway.

90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2004, 04:41 AM   #7
MarcusLeCoy
Junior Member
 
MarcusLeCoy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Vvardenfall
Posts: 434
NOOOOOO!!!

But wait, he wants the models to show up in custom character screen, and if its in SP, it shows up in custom character screen thing
MarcusLeCoy is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2004, 12:45 PM   #8
Tararara
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Actually, its almost rediculously easy. In the jedi_hf or _hm folders, theres a Model_default.skin file. Put that and the Model.glm file in a new directory, and modify the .skin file like you would a non-Jaden skin.

The differance is that you have to pick which model surfaces are on and off. You can tell which is which from the extra leter added on, IE 'torsob,''torsoc,' etc. Those that you aren't using, replace the textre path with *off.

Make sure you have those two files, a sounds.cfg and an Icon_default image for your skin in, say, "models/players/test". Do the same with the other skin, and put them in a pk3.


Sorry CaptainSkye *shrug*
Tararara is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2004, 06:05 PM   #9
90SK
Universal Figment
 
90SK's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Somewhere...
Posts: 4,386
Current Game: Tetris
*sobs with admiration*

I suppose I should add on that certain surfaces can be used with other ones, creating brand new combonations not available in SP. * *

90SK is offline   you may: quote & reply,
Old 10-05-2004, 05:20 PM   #10
WoLFF
Rookie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 91
I followed

that HAH tutorial, and nothing seems to be working, can u tell me in a bit more detail? in the tutorial it says i need 2 folders to have a model show up in SP..... also if the model is skin edited and has a different name, can I still put it in SP?
WoLFF is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > Skinning the Jaden Models

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:08 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.