lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: moving teleports
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-11-2004, 12:03 PM   #1
Mhistava
Lurker
 
Mhistava's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 6
moving teleports

I know there is a way to move a teleport, can someone tell me how? thanks


Mhistava is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2004, 06:01 PM   #2
EvilJedi
Rookie
 
EvilJedi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 154
Maybe if you manage to script a brush into a trigger_teleport and a func_train at the same time?
EvilJedi is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2004, 08:13 PM   #3
Lil Killa
lunatic
 
Lil Killa's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Pants
Posts: 1,502
Re: moving teleports

Quote:
Originally posted by Mhistava
I know there is a way to move a teleport, can someone tell me how? thanks

I knew I saw you say that.... I just posted on the wrong forum!

Lil Killa is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > moving teleports

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:00 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.