lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Bad Performance
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-16-2004, 05:14 PM   #1
Sauhnik
Lurker
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
Bad Performance

Processor: Intel Pentium M 1700mhz
Ram: 1gig
Video Card: NVIDIA GeForce4 4200 Go, 64mb memory
When I enter a battle, the performance is really awful. Even when I everything on low (including the sound), the FPS still remains low.

Strange thing is, this computer is able to run Doom 3 well. And Battlefront runs better on another PC with a cheaper graphics, but that pc can't run Doom 3 : /

I've also updated things like my sound card and my video card.

Any idea how to fix this?
Sauhnik is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Bad Performance

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:52 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.