lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Bones getting unlinked during compile..
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-18-2005, 09:04 PM   #1
Scarlett
 
Scarlett's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Not quite over the rainbow
Posts: 79
Bones getting unlinked during compile..

Bleh. Someone help. For some reason, when i compile my model (making a new skeleton), the bones become unlinked in the process for some reason - meaning all the bones get moved to the same tree level, direct children of 'model_root'. I'm using 3ds max 5, exporting out in XSI 3.0... (and it's not a result of the export process).

I've done this several times in the past.. and haven't before had this problem. As far as i can see, this new model is setup just as the previous ones i've done are. So, i'm left kind of.. stuck..

If anyone has any suggestions, ideas, et cetra...
Scarlett is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Modeling > Bones getting unlinked during compile..

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.