lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Updates Wont Install
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-16-2005, 01:57 PM   #1
PyROphantasie
Lurker
 
PyROphantasie's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: wouldnt you like to know
Posts: 2
Exclamation Updates Wont Install

i recently got a new harddrive, i had swb on my old hard drive with updates installed and everything, never had a problem with it, but when i re-installed swb and downloaded the updates i came to a problem, the updates wont fully install! it get part way there and then i get a message saying "unknown error" and it wont let me play the game without installing the updates, i've tried re-installing the game many times, downloading the updates again, all i could think of, but none of it is working, anyone know of a way to solve this problem?


PyROphantasie is offline   you may: quote & reply,
Old 01-21-2005, 03:41 PM   #2
horseflesh
 
horseflesh's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 39
Unhappy

I've had SWB running fine for a while with the 1.11 patch (Jabbas Palace). After downloading the 1.2 patch I find I also have this installation problem. When I double click the installer it says "copying files" the bar gets to just before half way and the message "unknown error" appears, and the installer quits.
Like PyROphantasie, I have also tried reinstalling the game, but it still wont work.
This is the fourth time I have downloaded the patch (from different sources) and it makes no difference.

Where am I going wrong ?



"Don't call it techno unless you know what techno is, buy some sh1t from Detroit and you'll find out"
horseflesh is offline   you may: quote & reply,
Old 01-22-2005, 09:06 AM   #3
horseflesh
 
horseflesh's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 39
Smile

I've managed to get it installed and it works fine. As far as I can see, the only difference was the location from where I DL'ed the patch. I DL'ed from filefronts US server, and not the European server, took me twice as long, as I am in UK, and BINGO !, it worked.
I don't know if this will fix your problem PyROphantasie as I don't know where you DL'ed from.


"Don't call it techno unless you know what techno is, buy some sh1t from Detroit and you'll find out"
horseflesh is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Updates Wont Install

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:35 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.