lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem with Atton
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-15-2005, 02:01 PM   #1
Darth_Jawa_Tom
Lurker
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
Problem with Atton

I got KotOR 2 a few days ago, and am very impressed, I love the game. The only problem is a very slight one. There is an extremely unnatractive black line which appears right down the middle of Attons face, and even some other characters occasionally. This could be due to my new gfx card because these lines werent on the first KotOR with which i used my old card. If anyone can help me resolve this problem, I'd be very grateful. My systems specs, if they help, are:

2.8 GHz Intel Processor
Asus 128mb Nvidia GeForce FX 5700LE
512mb RAM

Thanks

Last edited by Darth_Jawa_Tom; 02-15-2005 at 02:22 PM.
Darth_Jawa_Tom is offline   you may: quote & reply,
Old 02-15-2005, 02:29 PM   #2
DarthVandar205
Junior Member
 
DarthVandar205's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 377
Atton

Yeah I think its a graphics issue because ive had that happen on other games before. Just tweak around with the graphics settings until it goes away. I dont know if it will or not but its worked for me. I dont think its a very big issue.
DarthVandar205 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-15-2005, 02:31 PM   #3
Darth_Jawa_Tom
Lurker
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
I played around with all the graphics settings, nothin seemed to work. It might not be a very big issue, but its an annoying niggle.
Darth_Jawa_Tom is offline   you may: quote & reply,
Old 02-15-2005, 02:51 PM   #4
DarthVandar205
Junior Member
 
DarthVandar205's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 377
Problem with Atton

I would suggest contacting LucasArt's technical support page on their website or waiting until they come out with a patch and seeing if that fixes the problem. It might be a problem directly related to your graphics card because maybe it cant render some of those faces properly. You might want to make sure your graphics card drivers are all updated too and that they meet the requirements for the game, that might also have an impact.
DarthVandar205 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Problem with Atton

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:31 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.