lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Server Help (JK2)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-27-2005, 07:03 AM   #1
Achilles87
 
Achilles87's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 93
Server Help (JK2)

Okay, I've done everything to try and create a server, I do have a router, I believe it's a Linksys Wired Router. I've went into my Network Place, selected properties, and went into the IP settings, and selected TCP/IP Filtering, and then opened up all ports (when I open only 28060-28090 Internet Explorer does not work, nor does my messangers)
Then I've turned off Zone Alarm, and started my server with my server.cfg file. Now, my server should show up in the list... well it still odesn't... any ideas?


If you are going to get mad everytime I do stupid things, then I guess I'll have to stop doing stupid things!!
Achilles87 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Dedicated Server > Server Help (JK2)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:53 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.