lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: The "Will this game work on my system?" Thread!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-27-2005, 02:36 AM   #1
Sabretooth
鬼龍院皐月
 
Sabretooth's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mumbai
Posts: 9,365
The "Will this game work on my system?" Thread!

Okay, if nobody else wants to ask, fine. But I still want to ask. So cutting out all the blabber-jabber, let me list my specs:

Processor: Pentium 3 1.0 Ghz
Ram: 512 MB
Graphic Card: XFX nVidia GeForce 5200 FX w/ 128 MB VRAM
Hard Drive: Samsung 80GB w/ 50% Free space
CD Drive: Samsung 40X CD-ReWriter
Sound Card: Creative Vibra 128
OS: Windows XP Home Edition w/ SP2


Sabretooth is offline   you may: quote & reply,
Old 03-27-2005, 07:39 AM   #2
Nokill
Veteran
 
Nokill's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Unknown
Posts: 832
on low grafics it coud work only it will shok a litle im afraid



Site: Clicky
Nokill is offline   you may: quote & reply,
Old 03-27-2005, 03:30 PM   #3
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Thumbs up

Yes, it will run. The only "low point" in your system vs. the specs is your processor (1 ghz is the minimum).

However, all your other specs exceed what they're asking for. So the game should run, but will it run great?

Try the demo and you can see for yourself!


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2005, 02:22 AM   #4
Lord Haine
Junior Member
 
Lord Haine's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 319
Ok, i know it will run, but will it run nicely do you think?..

3.0 Ghz Pentium 4 "Northwood" core
P4C800-E Deluxe mobo
512mb of ram
9800 Pro gfx card
Antec 480 Neopower PSU
Lord Haine is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2005, 02:43 AM   #5
Oidar
Rookie
 
Oidar's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: AA
Posts: 162
Don't really see why it wouldn't. Should run quite good. My sister runs the game on her AMD 2000+ on high settings.
She doesn't have anything great,
AMD 2000+
512megs DDR400 ram(make unknown, ebay item)
A radeon 9100 video card.

System specs can be misleading, I've seen her play AA on that machine as well as HalfLife2 and Doom3. None of the games look Sub-par and they all play smoothly.

Best thing to do if your not sure how well your system will run the game, download the demo and try it out. Thats what their for, to see if you'll like the game and to see if you system will run it.

I never have a problem running games but thats cause I've got a monster pc.
I don't trust stores, never will. I'd rather build my own so I know what I've got.
Oidar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Reporting for Duty > The "Will this game work on my system?" Thread!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:26 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.