lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Home is where you break your DivX
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-05-2004, 11:41 PM   #1
TyraaRane
 
TyraaRane's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: um...here?
Posts: 475
Home is where you break your DivX

Okay, so I'm really belatedly downloading all the EMI cutscenes...and I think there might be a problem with the "Home Is Where You Squish Your Hat" one. When I downloaded it (using a download manager, iGetter), it unzipped just fine...but when I loaded it in QuickTime (6.0) I got nothing but a black screen and little sound bytes every so often, but no real sound. And all the other .avi files I have (including some EMI cutscenes) play just fine, so I don't think it's a DivX issue.

This could be a problem at my end; the download could've been corrupted or something...I could redownload it and check, but I'm on the world's slowest modem, and I'd rather check and make sure than download a corrupted/broken file all over again.
TyraaRane is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2004, 12:14 AM   #2
MrManager
;-*
 
MrManager's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jul 2000
Location:
Posts: 2,118
LFN Staff Member 
I'll double check it tomorrow and let you know what I find. (unless somebody does it for me before that ;-*)


Read The Mojo!
MrManager is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2004, 05:23 PM   #3
MrManager
;-*
 
MrManager's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jul 2000
Location:
Posts: 2,118
LFN Staff Member 
Just tried it and it worked fine for me. You probably just need to re-download it.


Read The Mojo!
MrManager is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2004, 09:32 PM   #4
TyraaRane
 
TyraaRane's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: um...here?
Posts: 475
Okay, I'll try redownloading it, then. Thanks!
TyraaRane is offline   you may: quote & reply,
Old 05-10-2004, 01:03 PM   #5
TyraaRane
 
TyraaRane's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: um...here?
Posts: 475
Okay, so I redownloaded the file...and I'm still having problems. Here's what's going on:

iGetter insists that the file is 8.04MB in size. Mozilla, on the other hand, says that it's 8.2MB. But it always stops the download at 8MB even, and then when I unzip it I have the no picture/soundbyte thing going on. Um, yeah. I have no idea what's going on there...but it's weird either way. Help?
TyraaRane is offline   you may: quote & reply,
Old 05-14-2004, 05:31 PM   #6
MrManager
;-*
 
MrManager's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jul 2000
Location:
Posts: 2,118
LFN Staff Member 
Have you tried disabling iGetter?


Read The Mojo!
MrManager is offline   you may: quote & reply,
Old 04-22-2005, 10:06 AM   #7
mattgentle
Lurker
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
I can't get the links to work? All the files hosted at lucasfiles.com eg http://xfer1.lucasfiles.com/LFN/Scum...kshipfinal.avi don't seem to work for me? Are the cut scenes hosted anywhere else?

Cheers
mattgentle is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Monkey Island Discussion > Feedback > Feedback Center > Affiliate Site Feedback > The SCUMM Bar > Home is where you break your DivX

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:41 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.