lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem with animations
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-24-2005, 11:47 AM   #1
riceplant
Junior Member
 
riceplant's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 348
Problem with animations

Some of them just don't work. Some work fine, which is what I'm confused about. Specifically, none of the talkgestures work. I realise that they won't work on most skeletons, but I'm trying to use them on Jan. She should have the humanoid skeleton, and all the animations should work, right?
Code:
affect ( "Jan", /*@AFFECT_TYPE*/ FLUSH )
{
	set ( "SET_ANIM_BOTH", "BOTH_TALKGESTURE5" );
	set ( "SET_ANIM_HOLDTIME_BOTH", $5000$ );
}
riceplant is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > Problem with animations

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.