lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Changing stuff your player starts out with?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-17-2005, 01:16 PM   #1
Morchaiel
Lurker
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Red face Changing stuff your player starts out with?

Hi I'm very new to JA coding, and I can't seem to get this right.. Making a single-player mod turns out to be quite hard without an SP SDK... But can I in any way change the player's starting model, pre-set his sabers and create a pre-determined set of force powers?
Morchaiel is offline   you may: quote & reply,
Old 08-17-2005, 08:37 PM   #2
stubert
 
Join Date: Aug 2002
Location: Philadelphia
Posts: 227
you can learn C/C++ first, then come back and ask
stubert is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2005, 10:47 AM   #3
Morchaiel
Lurker
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
I understand the code, but I can't find the files wich contain the codes I need to edit.. I'd think I'll need a single-player SDK... The closest I could get to editing the player's starting model and starting assets is editing the player.npc file, that doesn't seem to work at all...
Morchaiel is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2005, 06:55 PM   #4
Wudan
Got Balance?
 
Wudan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Salt Lake, UT
Posts: 1,442
There is no SP code - but this should be change-able through other means. Ask in a mapping forum.


Mt-Wudan.com
I made a silly little program called Dragon, which is an animation tool for the GLA format, used in Jedi Outcast, Jedi Academy and Krakatoa.
Wudan is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2005, 01:53 PM   #5
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,171
I think you could make everything work as you want by messing with the .menu files for SP.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 08-22-2005, 10:04 PM   #6
stubert
 
Join Date: Aug 2002
Location: Philadelphia
Posts: 227
in mp it's done in the spawn player fuction
stubert is offline   you may: quote & reply,
Old 08-23-2005, 12:27 PM   #7
riceplant
Junior Member
 
riceplant's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 348
ICARUS can change model, force powers, weapons, and I believe saber too.

EDIT: And the player.npc file is used for cinematics that the player appears in, changing it is not a good idea. The extension should give you a slight clue that it's not what you're looking for.
riceplant is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > Changing stuff your player starts out with?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:17 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.