lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: need some help please
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-23-2005, 03:14 AM   #1
robertf
Lurker
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
need some help please

ok i go this game 1 day ago i installed it as you do disabling anti virus like it says then i create account fine downloads loads of stuff then i thought evrything was set up i go to play game and it takes me back out with this error:SWGClientSetup_r we have detected a client crash. if you have not recently done so we recommend that you try full scan ( which i have numerous amounts of times) from the launch pad to check the integrity of the files. i have tried evrything reinstalled like 5 times disable the firewall when tried too enter permited evrything there i looked all over the forums and havnt found anything please can you try telling me what the problom is also, this is a american game i bought off a website im thinking maybe if thats the problom but it shudnt be as i played a american version of WoW so please reply quikly.
robertf is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > need some help please

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:57 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.