lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Batch File help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-11-2005, 07:42 PM   #1
biny
Rookie
 
biny's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 170
Batch File help

I made a batch file with all a few maps and tried starting a server. At first I just did the "find target" thing and it worked but the batch file wont work. and i dont think the "find target" works anymore.

If the answer to this is posted elsewhere, dont yell at me just because i dont read 3 pages of posts.

plz help i was having some actually fun. less lag too

edit: the "find target" server is working but i cant find it on the servers page to join it!!


"I reject your reality, and substitue my own!"
-Adam Savage, Mythbuster Extraordiniare.

"A proof is a proof. What kind of a proof? It's a proof. A proof is a proof. And when you have a good proof, it's because it's proven."
-Jean Chretien, former Prime Minister of Canada.

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!!!!!






Last edited by biny; 10-11-2005 at 08:11 PM.
biny is offline   you may: quote & reply,
Old 10-11-2005, 08:11 PM   #2
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Please post your batch file so I can take a look at it.

Is 6 threads, each half a page, better than 1 thread, 3 pages long?



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 10-11-2005, 08:12 PM   #3
biny
Rookie
 
biny's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 170
i will post asap


"I reject your reality, and substitue my own!"
-Adam Savage, Mythbuster Extraordiniare.

"A proof is a proof. What kind of a proof? It's a proof. A proof is a proof. And when you have a good proof, it's because it's proven."
-Jean Chretien, former Prime Minister of Canada.

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!!!!!





biny is offline   you may: quote & reply,
Old 10-11-2005, 08:23 PM   #4
biny
Rookie
 
biny's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 170
"C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II Beta\GameData\BattlefrontIIEngBeta.exe" /nointro /win /norender /autonet dedicated /resolution 320 240 /nosound /gamename SuperServer /playerlimit 8 /playercount 0 /sideselect /bots 16 /difficulty 3 uta1c_con 200 200 tan1c_con 200 200 spa1g_ass 200 200

That is the batch file. It just doesnt load and the "find target" server doesnt appear, even though it says people are playing in it.


"I reject your reality, and substitue my own!"
-Adam Savage, Mythbuster Extraordiniare.

"A proof is a proof. What kind of a proof? It's a proof. A proof is a proof. And when you have a good proof, it's because it's proven."
-Jean Chretien, former Prime Minister of Canada.

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!!!!!





biny is offline   you may: quote & reply,
Old 10-11-2005, 08:36 PM   #5
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
What do you mean by "find target" server? If it doesn't load, how can you tell people are playing on it?



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 10-11-2005, 08:44 PM   #6
biny
Rookie
 
biny's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 170
i mean i made shortcut and changed the "find target" in properties to a server command line. it loads the server box but i cant play it in the game itself. the batch file loads the box but it just stays black and its not on the server menu.

This is where i got the info from: McCusto posted this in "creating a (beta) server"


Step 1. Make a shortcut to the battlefrontII program file (BattlefrontIIEngBeta.exe) and place on your desktop.

Step 2. Rename this to "Server" so it's easy to remember

Step 3. Right click on the icon and replace the contents of "Target" with the text below:

"C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II Beta\GameData\BattlefrontIIEngBeta.exe" /nointro /win /norender /autonet dedicated /resolution 320 240 /nosound /gamename myServer /playerlimit 8 /playercount 0 /bots 16 /difficulty 3 tan1g_con

This will get a 1 map (Tantive IV Galactic Conquest up and running. If you want to include more maps / options then you need to run a batch file instead (as the amount of characters you can fit in a shortcut is limited).

An example of a more interesting server:

"C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II Beta\GameData\BattlefrontIIEngBeta.exe" /nointro /win /norender /autonet dedicated /resolution 320 240 /nosound /throttle 256 /gamename tiler /playerlimit 4 /playercount 0 /sideselect /bots 0 /difficulty 2 /password dad tan1c_con 200 200 uta1c_con 200 200 tan1g_con 200 200 uta1g_con 200 200"

is the batch file fine/right/proper commands and whatnot?


"I reject your reality, and substitue my own!"
-Adam Savage, Mythbuster Extraordiniare.

"A proof is a proof. What kind of a proof? It's a proof. A proof is a proof. And when you have a good proof, it's because it's proven."
-Jean Chretien, former Prime Minister of Canada.

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!!!!!






Last edited by biny; 10-11-2005 at 09:58 PM.
biny is offline   you may: quote & reply,
Old 10-11-2005, 08:48 PM   #7
biny
Rookie
 
biny's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 170
the find target server is working now. i dont know why though


"I reject your reality, and substitue my own!"
-Adam Savage, Mythbuster Extraordiniare.

"A proof is a proof. What kind of a proof? It's a proof. A proof is a proof. And when you have a good proof, it's because it's proven."
-Jean Chretien, former Prime Minister of Canada.

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!!!!!





biny is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Server Administration > Batch File help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:48 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.