lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Real model string?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-14-2005, 12:59 PM   #1
GangsterAngel
Rookie
 
GangsterAngel's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 139
Real model string?

Hey, i got a small problem. just started adding the classes for JKG.
and i got the headlist working and evrything.

but my problem is, on the server side where it sees what team you should be on , can be cheated on.

for example. the "Hero" species
all someone needs to do is type

"/model imperial/hero"

then because that skin dose not exist. it will realy just be a normal imperial (default ).
and it willl assume them as a hero. because the "MODEL" value returns the last /model , not ur auctual model.

so im wondering where the real model is stored.


GangsterAngel is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2005, 01:27 PM   #2
Jufa
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 72
so you want to disable the hero skin from players that aren't supposed to use it?
hmm.. you could try to make a check in ClientUserInfoChanged() where it checks player's model and if its allowed him to use that hero-skin. if not allowed, then you just force the player use something else.
Jufa is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2005, 01:49 PM   #3
BlÁb
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 23
<- If you want to disable it for some people, Jufa's right
but you didn't "really" say what the problem is, but to your question where the model string is stored, get the "model" value from the client's userinfo, not the entity-structure
BlÁb is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2005, 02:54 PM   #4
GangsterAngel
Rookie
 
GangsterAngel's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 139
... my problem is the fact that the "model" userinfo string. is not the real model.
if you type "model imperial/hero" . or "model imperial/clone"

the value in the userinfo would be what you typed.
but since that skin dose not exist. the real model would default to the default skin. ( "imperial/default" ), but the userinfo model stays the same.

allowing the player to act as a hero , or a clone. when they are imperial. or any other skin.



Last edited by GangsterAngel; 10-14-2005 at 03:56 PM.
GangsterAngel is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2005, 03:23 PM   #5
BlÁb
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 23
i guess you gotta make it a command then o.O
BlÁb is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2005, 04:49 PM   #6
Jufa
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 72
make class variable. like playerclass or something.
when you type /model imperial/hero the game will update the model and put your playerclass to imperial_hero (for example) even if player doesn't have the model. that way player's userinfo would be imperial/hero even if the player doesn't have the mod and he still would be able to act as a hero (because you have checks for playerclass = imperial_hero instead of model =)

i hope you understood my explanation and I hope i understood your problem correct this time :P
Jufa is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2005, 04:56 PM   #7
BlÁb
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 23
erm, the problem is that the model userinfo doesn't even seem to reach the server so the server never knows if it's with "/hero" or without....
So he'd need a plugin
Or he craetes a command...
BlÁb is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2005, 05:25 AM   #8
GangsterAngel
Rookie
 
GangsterAngel's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 139
bah , screw it, doing it another way.


GangsterAngel is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 12:55 AM   #9
stubert
 
Join Date: Aug 2002
Location: Philadelphia
Posts: 227
whats the link for jka galaxies?
stubert is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 09:58 AM   #10
GangsterAngel
Rookie
 
GangsterAngel's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 139
Forum: http://superb.6.forumer.com/index.ph...8494fa3a294cfe


GangsterAngel is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2005, 03:54 PM   #11
stubert
 
Join Date: Aug 2002
Location: Philadelphia
Posts: 227
thats pretty impressive, im me if you need help with something
stubert is offline   you may: quote & reply,
Old 10-17-2005, 04:14 AM   #12
stubert
 
Join Date: Aug 2002
Location: Philadelphia
Posts: 227
hmm i poked around more on that site... some of the stuff looks EXACTLY like swg


it seems to me that if you got a pretty decent sql programmer on board you could make what would be in effect a real MMO, you'd just have to have a central SQL server to store player and world data in.

in game you'd have to load your terminals, npcs, etc with data from the central sql server, create logons for players and portals that tell a client to connect to a differnet server running a different area of the world


and it could be scaleable to whatever number of servers you could get to join your world, each running it's own part and reporting data back the main database


hex's x-mod proves you can integrate sql and jka


quite and interesting idea i think =)
stubert is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > Real model string?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:45 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.