lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: MI2 Sound Doesn't Work. Why?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-29-2005, 02:43 AM   #1
just_improvise
Lurker
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Exclamation MI2 Sound Doesn't Work. Why?

Can anyone help? I've got the CD entitled "Monkey Island Madness" which has both MI1 and MI2 on it (and a demo of CMI). Monkey 1 works with the sound fably, but in MI2 the sound won't work at all. Sound is working for everything else on my computer, and I can play MIDIs and everything. Any suggestions?
just_improvise is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2005, 05:27 AM   #2
Alien426
'll take away your bucket
 
Alien426's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: the black
Posts: 2,037
Quote:
Originally Posted by just_improvise
Any suggestions?
Read the sticky. It's there for a reason.

Alien426 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Monkey Island Discussion > MI Chat > General MI Discussion > MI2 Sound Doesn't Work. Why?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:05 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.