lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: how do i make a blaster rack in a MP map?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-12-2005, 02:54 AM   #1
SD_Radical_Ed
Junior Member
 
SD_Radical_Ed's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Jedi Academy v 1.00!!!!!
Posts: 252
how do i make a blaster rack in a MP map?

how do i do it? also, can i choose what gunz i want in it?


HGR_Gaara_Of_The_Sand_TRI
I am the S.H.I.T. (Shinobi Hokage In Training)
SD_Radical_Ed is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2005, 10:02 AM   #2
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
In Single Player only, choose misc_gunrack or something like that. Yes, you can use different flags to choose guns...
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2005, 12:19 PM   #3
MDN14
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 159
I think you can at least put the model in for MP. You would just have to find where it is. But you woudnt be able to pick up a weapon from it. You could try doing something like putting a weapon pickup behind the wall where the rack is, far enough that you cant see the pickup (or at least most of it) but close enough so that its pickup radius sticks out past the wall. So that way when the player goes up against the wall where the gun rack is, they pick up whatever gun you put behind the wall.
MDN14 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2005, 09:36 PM   #4
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
Hmmm, possibly. Didn't know you could pick up guns through walls. But hey- if it works it works...
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2005, 10:26 PM   #5
MDN14
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 159
I am fairly sure you can, when I make walls too thin and put an ammo pickup on the otherside I seem to remember being able to pick it up from behind the wall.
MDN14 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > how do i make a blaster rack in a MP map?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:39 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.