lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: spawning glitch
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-11-2005, 01:16 AM   #1
=TF={GJ~SAGE}
Lurker
 
=TF={GJ~SAGE}'s Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
spawning glitch

Sage here from the clan =TF=, it really sucks that we have a 15 second spawn time anyways, but throw on top of that if the cp that you were going to spawn at gets taken, you have to wait another 15 seconds to spawn. that really sucks. It would be nice if that did not happen.

also the splash damage needs to be increased on the rockets, I mean if a rocket blows up next to somebody they should take damage, and they dont right now.

just some thoughts

=TF={GJ~SAGE}
leader of the clan Team=TF=Frag


Behind every fear, there lies a wish
=TF={GJ~SAGE} is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2005, 12:17 AM   #2
JohnLocke
Rookie
 
JohnLocke's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: The island
Posts: 126
I don't remember with any certainty, but I think in BFI you continued the spawning even if the CP was taken during that time.
Example:
If I'm a rebel on Mos Eisley, and pick the hanger as my spawn point, if it's taken before I spawn I might end up in the Cantina automatically. I little disconcerting but no time was lost. It seems now if the hanger is taken, I'll stop spawning and the map will reappear asking me to pick a new CP.
JohnLocke is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2005, 05:14 AM   #3
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Quote:
Originally Posted by JohnLocke
I don't remember with any certainty, but I think in BFI you continued the spawning even if the CP was taken during that time...
In SWBF, you also heard the click of selecting a new command post, if the one you wanted to go to was taken.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 11-18-2005, 08:56 PM   #4
hk47
Rookie
 
hk47's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 117
i really that spawn timer thing i've got more 15 second spawn timer on BF2 then anyother in 2nd place there 13 in 3rd its 8 in 4th its 14 is it my luck or is something wrong with it?
hk47 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Bug Reports/Requests/Game Feedback > spawning glitch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:29 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.