lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help with DF2:JK?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-17-2006, 05:16 AM   #1
eric-o
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Help with DF2:JK?

I've loaded Dark Forces 2:Jedi Knight onto my XP computer; if I set the game for free view, so that I can look around, the camera just looks straight down, and I can't page up or down. If I set the game for auto center, I can't page to shoot crates or at different levels. This was never a problem on my old Windows 98 system. Any ideas?
eric-o is offline   you may: quote & reply,
Old 01-17-2006, 04:00 PM   #2
Jamps
Junior Member
 
Jamps's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: West Virginia
Posts: 440
I'm not sure what you're saying. Do you mean you aim with the page up/page down keys? In free view mode you use the mouse. If that isn't what you're saying, you should contact Lucasarts customer support. They usually get it right.
Jamps is offline   you may: quote & reply,
Old 01-17-2006, 09:56 PM   #3
eric-o
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
I'm sorry, I'll try to explain better. If I set the game for free view, the camera immediately drops focus downward so that I'm looking at my feet - it will not hold in another position. If I use the mouse to page back up, focus drops right back to the floor. And no key that I program will page up/down at all, nor will it center- not even the defaults work. This was never a problem on my computer with Win 98; is there some setting that I'm missing
eric-o is offline   you may: quote & reply,
Old 01-17-2006, 10:22 PM   #4
Jamps
Junior Member
 
Jamps's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: West Virginia
Posts: 440
I have Windows XP on my computer, and it works just fine. Maybe it is your mouse. I don't know much about mouses (is that the plural form of computer mouse?), but I had a joystick that did the same thing in a different game. All I had to do was recalibrate it. If there is some way to do it with a mouse, I suggest doing that.

But like I said before the customer support at Lucasarts is very helpful. You should either call them or email them.
Jamps is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Help with DF2:JK?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:32 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.