lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Performance Problems with rather fast machine :(
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-20-2006, 12:35 PM   #1
Breiti
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 29
Performance Problems with rather fast machine :(

Hi, please excuse my bad english

I just played throught the demo a second time. and noticed that by zooming out as fast as I can all GUI elements disappear.

I just wanted to say that this is absolutely fabulous Great idea !!! I now get a much better view on whats going on on the battlefield.

But what´s going on with the performance ?

From time to time it was unplayable on my machine. And when I say unplayable I really means unplayable.

Here are my system specs :

Athlon XP 3500+
2 Gig of Ram
Gforce 7800 GT

I thought I´d be prepared for every game in the next 2 years and now ...

I´ve checked everything on my system : No other processes slowed it down. It was just the demo. Are you optimizing the speed for the final release ?


Greetz

MB
Breiti is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Empire At War: Demo feedback > Performance Problems with rather fast machine :(

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:40 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.