lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: 1st level sp problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-21-2006, 01:33 AM   #1
darthcane
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
1st level sp problem

when i try to destroy the hanger and the supply depot it is really hard to get the mouse to find them and they take damage at a much slower rate than the other hardpoints? Any ideas about why this happens or how to fix this?
darthcane is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:58 AM   #2
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
I have the same problem as you as do many others.

See here.

Hopefully they fix those bugs in the full version! Heck, a demo patch is probably in order, it's not unheard of for demos that aren't fully playable like they're meant to be...


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Empire At War: Demo feedback > 1st level sp problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:28 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.