lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: THE ULTIMATE MOD (TAKE 2)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-21-2006, 12:45 AM   #1
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
THE ULTIMATE MOD (TAKE 2)

HERE YA GO

HAVE FAITH U GUYS... I AINT A GOD DAMN HOAX!


[DESCRIPTION ADDED]
Version 0.1 (Alpha)!

You Can Now Build the DeathStar and Almost EVERYTHING In-Game!

You are given All The Hero's That Are In-Game!

The Empire in Vergesso Asteroids has been given a HUGE FLEET!

Will be Upgraded as people request (To be made constantly difficult and harder).

YEEEEEE-hAAAAAA!

Stand-By For Link!
Click here to download

If Problems Occur Read the Installation Notes in the Ultimate-Readme...
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:45 AM   #2
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
Short Description
Here ya go...


more details about this file
Sorry about that, i tried 2 different Sites and they didnt work... it was the " ' " in the file that caused the errors, also i now created an account with filefront so no MORE ERRORS can happen... i aint a HOAX or a LIER... so next time have faith in me.
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:48 AM   #3
GhOsT-Jedi
Rookie
 
GhOsT-Jedi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Past the outer rims of the universe training my sith armies.
Posts: 159
Downloaded it, gonna try it now.






GhOsT-Jedi is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:49 AM   #4
Jmaster3265
Forumite
 
Jmaster3265's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 560
Quote:
Originally Posted by augrunt
Short Description
Here ya go...


more details about this file
Sorry about that, i tried 2 different Sites and they didnt work... it was the " ' " in the file that caused the errors, also i now created an account with filefront so no MORE ERRORS can happen... i aint a HOAX or a LIER... so next time have faith in me.
Thats not a description, what is this mod? Whats diff or new to it?


Jmaster3265 is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:51 AM   #5
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
Quote:
Originally Posted by Jmaster3265
Thats not a description, what is this mod? Whats diff or new to it?
Unfortunately, since alot of people called me a hoax, the first thread i made was cancelled/locked and deleted... or something, i will re paste the description...
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:53 AM   #6
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
Version 0.1 (Alpha)!

You Can Now Build the DeathStar and Almost EVERYTHING In-Game!

You are given All The Hero's That Are In-Game!

The Empire in Vergesso Asteroids has been given a HUGE FLEET!

Will be Upgraded as people request (To be made constantly difficult and harder).

YEEEEEE-hAAAAAA!

Stand-By For Link!
Click here to download

If Problems Occur Read the Installation Notes in the Ultimate-Readme...
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:54 AM   #7
GhOsT-Jedi
Rookie
 
GhOsT-Jedi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Past the outer rims of the universe training my sith armies.
Posts: 159
k, i downloaded it, and i got this error when i went to start the galatic campaign...


"An exception has occurred. See _Logfile.txt and _except.txt for details."

So, what causing this?






GhOsT-Jedi is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:55 AM   #8
Cox_
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
Is it the same as the last because the planets you added do not work i mean when i send ships to the planet and attack the loading screen loads and loads and keeps reloading lol
Cox_ is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:55 AM   #9
GhOsT-Jedi
Rookie
 
GhOsT-Jedi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Past the outer rims of the universe training my sith armies.
Posts: 159
I can't even start commanding my force...






GhOsT-Jedi is offline   you may:
Old 01-21-2006, 12:57 AM   #10
Cox_
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
Well the first one he posted worked but the extra planets were buged.

EDIT: Ghost i was talking to the author
Cox_ is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:04 AM   #11
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
The planets r from the Campaign mod... all i did was add on to it, they always appeared meshed to me... also, there r 2 files outside of the XML folder, they are Campaign_Single and another XML file, put them insdie the XML directory and overwrite, i swear ZIP 10.0 makes things complicated... also, the errors? i advised u to PUT UR ORIGINAL... I say it again ORIGINAL Config.meg. as it has compatability issues.
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:08 AM   #12
evenflow80
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 36
Anyone has the original Config.MEG for download???
evenflow80 is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:10 AM   #13
Jmaster3265
Forumite
 
Jmaster3265's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 560
This doesnt go here, but every1 whos on seems to be checking this topic. So here is my ques.In the mod Expanded Demo Campaign Mod, i saved it and its not doing anything? does it even work, nothing different i played campaign no new planets as said. NOTHING


Jmaster3265 is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:22 AM   #14
Cox_
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
your not puting it in the right folder
Cox_ is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:27 AM   #15
Jmaster3265
Forumite
 
Jmaster3265's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 560
Quote:
Originally Posted by Cox_
your not puting it in the right folder
What folder does it go in then? And a gah now i cant find the mod file, like it disepeared...


Jmaster3265 is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:34 AM   #16
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
Man this is so hard, they just keep comming... i just fought off the death star off hoth twice... and i blew up ryloth with my death star...
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:45 AM   #17
Cox_
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
I still have problems with the loading of battles.. must be a bug.
Cox_ is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:46 AM   #18
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
its a HUGE ammount of Starships, u myt need a good cpu... im laggin a bit.
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 01:59 AM   #19
evenflow80
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 36
This does everything augrunt said it would and more, my hats go off to you for creating the true Ultimate Mod!!

I especially like how you made most ships cost no points on the population cap, thats one way to get around the annoying reinforcements issue isn't it? Congratulations!
evenflow80 is offline   you may:
Old 01-21-2006, 02:02 AM   #20
dart1194
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
when i go to space battle on tatooine, after it loads and i hit begin it won't go to the battle. i can hit begin as much as i want and nothing happens. other than that it works fine.
dart1194 is offline   you may:
Old 01-21-2006, 02:10 AM   #21
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
Yeah those reinforcements crap pissed me off... just building the Space Station was 50... so i turned all the starships down to 0... and only the fighters count towards population.
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 02:27 AM   #22
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,316
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Nice to see you took notice.

Post some screenshots...


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may:
Old 01-21-2006, 02:58 AM   #23
Imperialer
Lurker
 
Imperialer's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Kelowna B.C. Canada
Posts: 3
Very sweet mod! (coming from a noob hehe) This is definitely the best mod yet! (of the 3 that I have tried) Awsome job! The only problem (this could just be for me) is that the planets are bugged (loads. press 'begin'. reloads), though I don't really care because the asteroid space battle is so amazing that the planets don't even matter! Bravo!
Imperialer is offline   you may:
Old 01-21-2006, 03:11 AM   #24
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
Yeah, alot of people r comming to me with that, and yeah a newb at this game :P. i have experience with script mods from previous Westwood games. also, im pretty sure the cause of that bug is due to the fact that config.meg isnt the original... also, i have another fix comming asap...
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 03:16 AM   #25
Imgnryflgdotcom
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 47
I went to fileplanet, but I keep getting these errors about not being able to connect to their servers.

Can you host it somewhere else or sometin?
Imgnryflgdotcom is offline   you may:
Old 01-21-2006, 03:29 AM   #26
shadow3dje
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Wow... Honestly with everything you were claiming, I was sure this was a hoax or something. After trying it out, I am amazed that so much unused material made it into the demo waiting to be uncovered. I mean home one? crazy... I cant wait until we can combine all of the best stuff from all of these "mods"... awings, speeders, heros...crazy...will at least make the next couple weeks a little more bearable.
Anyways, my hat is off to you bro :0)
shadow3dje is offline   you may:
Old 01-21-2006, 03:31 AM   #27
Imgnryflgdotcom
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by shadow3dje
Wow... Honestly with everything you were claiming, I was sure this was a hoax or something. After trying it out, I am amazed that so much unused material made it into the demo waiting to be uncovered. I mean home one? crazy... I cant wait until we can combine all of the best stuff from all of these "mods"... awings, speeders, heros...crazy...will at least make the next couple weeks a little more bearable.
Anyways, my hat is off to you bro :0)
Yeah, I have no idea why the devs let all this stuff stay in the demo, no wonder it was a 700MB download...

I think they deribelately left all the textures and models and stuff in the demo.. dunno why though

Where's Delphy when you need him??
Imgnryflgdotcom is offline   you may:
Old 01-21-2006, 03:39 AM   #28
Prototype
Rookie
 
Prototype's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 33
Space battles work nicely. However, for ground battles, the loading screen just keeps looping. Yes I am using the original Config.meg.
Prototype is offline   you may:
Old 01-21-2006, 03:46 AM   #29
killerluk
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 85
im using a fresh install of the demo (clean config file) with this mod but when i start the empire attacks me on hott but i cant start the space battle

im sure its just a temp bug somehow
killerluk is offline   you may:
Old 01-21-2006, 04:01 AM   #30
augrunt
Rookie
 
augrunt's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 192
These are fixed in the version released 1.1, if it still isnt fixed look for 1.2 which is basically just adding slots for hoth for more building and a few ion cannons which dont work no mattter what i try to do... they wont fire, anyway. mb some where along these updates, ur bugs r resolved.
augrunt is offline   you may:
Old 01-21-2006, 02:08 PM   #31
wswordsmen
Rookie
 
wswordsmen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 70
Killer mod!!!

If a bit hard to get working (for me at least had to pull a file out of the folder it created for the mod to work)

But I can't seen to engage on Ryloth
wswordsmen is offline   you may:
Old 01-21-2006, 02:36 PM   #32
Cox_
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
yep me to they dont work
Cox_ is offline   you may:
Old 01-21-2006, 02:43 PM   #33
Jeff
Rating: Awesome
 
Jeff's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jan 2005
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 8,431
Current Game: SWTOR
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Notable contributor LFN Staff Member 
Quote:
Originally Posted by Kurgan
Post some screenshots...
^

I don't feel like messin with a ton of files if I get the errors everybody else is getting, so I'll try this out once all that stuff is solved/fixed.


Follow me on Twitter
Follow StarWarsMMO.net on Twitter | Like us on Facebook
Jeff is offline   you may:
Old 01-21-2006, 03:31 PM   #34
darthfergie
Q-38 Modulator
 
darthfergie's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,254
LFN Staff Member 
Quote:
Originally Posted by Darth Moeller
^

I don't feel like messin with a ton of files if I get the errors everybody else is getting, so I'll try this out once all that stuff is solved/fixed.
I know what you mean. I'd rather not play a supremely buggy mod. Thankfully, Chriz's mod works without a hitch and has a lot of fun stuff so I've been using it.


darthfergie is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > THE ULTIMATE MOD (TAKE 2)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:59 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.