lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Demo dont work, plz Help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-06-2006, 11:06 AM   #1
Lantzen
Aku Soku Zan
 
Lantzen's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,156
Demo dont work, plz Help

When i have installed the game, and trying to start it i get this messagebox

"A required security module can not be activated. This program can not be executed."

Does anyone know what is wrong for i really want to try it.
Lantzen is offline   you may: quote & reply,
Old 02-06-2006, 08:30 PM   #2
Commander Obi-Wan
Gold Standard
 
Commander Obi-Wan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,363
Current Game: BioShock 2
Forum Veteran 
Maybe your security programs won't let you play. Meh. The game is coming out in a week.


Commander Obi-Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 02-07-2006, 04:33 PM   #3
Athanasios
Forumite
 
Athanasios's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 561
If you have ZoneAlarm or another firewall, give full access to sweaw.exe . It's the executable file for the demo.

Obi-Wan, many people want to try before pay
Athanasios is offline   you may: quote & reply,
Old 02-14-2006, 12:16 PM   #4
Vladimir-Vlada
Counselor Idealist
 
Vladimir-Vlada's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Republic Serbia and Monenegro, Belgrade
Posts: 1,553
I've got a problem with the demo also. After I installed it, I tried to run it. But then it showed the message:

"This application has failed to start because d3dx9_27.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."

I did as it told me, but the same thing keeps popping up every time I try to run it.
By the way, I downloaded it from Game Spot. Should I try another source?
Vladimir-Vlada is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Empire At War: Demo feedback > Demo dont work, plz Help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:22 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.