lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Adding units??
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-12-2006, 12:04 PM   #1
sprigner
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 20
Question Adding units??

Hi am trying to create a crusiser for the rebels using the home on model. I have created a the ship in the capital.xml folder but it just doesnt appear and i kinda dont know what to do next, can some one help me out??





EAW Return of the jedi mod: coming soon...

sprigner is offline   you may: quote & reply,
Old 03-12-2006, 03:38 PM   #2
Rhedd-5
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 75
If you used Home One's stats as a base, did you change all of the build stuff, like...
<Affiliation>
<Build_Initially_Locked>
<Build_Can_Be_Unlocked_By_Slicer>
<Slice_Cost_Credits>
<Tech_Level>
<Required_Timeline>
<Required_Ground_Base_Level>
<Required_Star_Base_Level>
<Required_Special_Structures >
<Required_Planets >
To proper values? Look at another Rebel ship for an example.

Oh and we are talking about in Galactic Conquest here, right? Skirmish is more complicated.
Rhedd-5 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-18-2006, 06:49 AM   #3
sprigner
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 20
Still dont work-BUMP





EAW Return of the jedi mod: coming soon...

sprigner is offline   you may: quote & reply,
Old 03-18-2006, 09:04 AM   #4
MistenTH
Rookie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Download my mod, look how I entered the Carrack Cruiser and Corellian Torpedo Boat in. (both in SPACEUNITSCORVETTES)


EAW: Star Wars Realism v3.0 - a mod that improves the realism, balance & gameplay from the default EAW Space Combat & Space Skirmish. Introduces a FLEET! Deathmatch mode.

http://pff.swrebellion.com/index.php?topic=2763.0
http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=161089

EAW: Tactical Command - a Space Skirmish mod that seeks to bring tactics to EAW. Also introduces Scenario play.

http://pff.swrebellion.com/index.php?topic=3136.0
http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=162569
MistenTH is offline   you may: quote & reply,
Old 03-19-2006, 10:19 PM   #5
jedi7000nathan
Junior Member
 
jedi7000nathan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nathan City
Posts: 368
Current Game: Kotors 1 and 2
and the mod dosn't work
jedi7000nathan is offline   you may: quote & reply,
Old 03-20-2006, 04:07 PM   #6
Master Leffe
Rookie
 
Master Leffe's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Earth. I thought it was obvious...
Posts: 148
It works fine for me nathan. Anyway, I successfully modded in an MC80 (Home One) ship for the Rebels and a second type of Star Destroyer. Make sure you specify which tech level it appears in, and be sure to add the icon tag and the model name.


Come on, did you actually think your destiny wasn't set?
Master Leffe is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2006, 12:47 AM   #7
jedi7000nathan
Junior Member
 
jedi7000nathan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nathan City
Posts: 368
Current Game: Kotors 1 and 2
and Ackbar's ship is named Independence
jedi7000nathan is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2006, 06:21 AM   #8
Rhedd-5
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 75
???

There's only one place where his ship MIGHT be named, and that's in Return of the Jedi:

LANDO: That blast came from the Death Star! That thing's operational! (into comlink) Home One, this is Gold Leader.

ACKBAR: We saw it. All craft prepare to retreat.

That's it.

Production notes refer to it as the "Headquarters Frigate", or simply, "Calimari Cruiser".

Home One might be a name, but it's more likely a callsign. (In the same battle, the Millennium Falcon is Gold Leader). Regardless, it's the best name given and it's certainly never called the Independence.
Rhedd-5 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2006, 01:51 PM   #9
jedi7000nathan
Junior Member
 
jedi7000nathan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nathan City
Posts: 368
Current Game: Kotors 1 and 2
then play xwing aliaccne
jedi7000nathan is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2006, 10:05 PM   #10
Rhedd-5
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 75
Alliance, you mean? I have. That doesn't mean I'm going to take anything in a video game as a fact, though. Especially not enough to contradict someone who's using a term that's actually from the movies.
Rhedd-5 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2006, 10:24 PM   #11
Darkwedge
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Home? Never heard of it.
Posts: 25
Home One is such a large ship in away its hard to repair and very costly if loss so ackbar uses the independence as his command ship most of the time if its not a big battle event like endor. Also after the battle of endor there was some thought in abondaning Home One and make Independence the Command ship But Home One remains salavgable.
Darkwedge is offline   you may: quote & reply,
Old 03-21-2006, 10:24 PM   #12
magna mandaloe
Rookie
 
magna mandaloe's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 168
omg ITS NOT INDEPENDANCE ITS CALLED MC-80 HOME ONE.





*Changed cause I did'nt like old much*
magna mandaloe is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2006, 04:25 PM   #13
Master Leffe
Rookie
 
Master Leffe's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Earth. I thought it was obvious...
Posts: 148
Jeeze... WHAT HAVE I DONE!?!?!? Sorry if I got you all angry, I was just suggesting it could be done... lol.


Come on, did you actually think your destiny wasn't set?
Master Leffe is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2006, 07:23 PM   #14
Rhedd-5
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 75
If it wasn't clear from my post, I was agreeing with your use of the name Home One, Leffe.

It was the post immediately before mine, using EU stuff (read: fan-fiction) to be a snob, that annoyed me. ^_^
Rhedd-5 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > Adding units??

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:18 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.