lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I just got 160 MB RAM !!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-21-2001, 12:28 PM   #1
DeadEyeDave
Junior Member
 
DeadEyeDave's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Schermer, Holland
Posts: 464
Post I just got 160 MB RAM !!

I got a plain old computer ( Pentium 2 133 Mhz ) and i first had 32 MB of RAM but now i was in the city ( with money! ) and i thought " lets buy 128 RAM, so together that makes 160 RAM!!!! ( good for my old comuter )

------------------

Behind you! a 3 Headed Blind Man!
DeadEyeDave is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 12:35 PM   #2
murta
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

Nice, increasing memory from 32 to about 160 must make a hell of a lot of difference. I remember when I upgraded mine to 128, man that was cool

(Queue NFGB to show off about how much better his computer is than everybody elses )

------------------

murta@escapemi.com
  you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 01:19 PM   #3
MagnusB
Senior Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Skien, Telemark, Norway
Posts: 1,353
Post

256, but not on this one.
Had 256+128=384mbs for a short while, but my brother (who owned one 128-thing) took it back.
Nfgb probably has 512
MagnusB is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 01:35 PM   #4
NiKo
 
NiKo's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Israel
Posts: 4,477
Post

murta, how did you make that brown frame around your sig?
it uploads the frame first and only then the pic inside
NiKo is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 02:40 PM   #5
Rufio
bang-a-rang!
 
Rufio's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Flagstaff AZ
Posts: 2,206
Post

actually i have 768 ram.

and im thinking murta made his sig act like a button so it links and has a boarder.

------------------
Rufio is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 03:25 PM   #6
DeadEyeDave
Junior Member
 
DeadEyeDave's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Schermer, Holland
Posts: 464
Post

Quote:
Originally posted by murta:
Nice, increasing memory from 32 to about 160 must make a hell of a lot of difference.
yes indeed, when i started my computer for the first time with 160, i was really scared to death that my windows was there so SUPER FAST!! i thought WOW! THIS IS IMPOSSIBLE, but it is possible



------------------

Behind you! a 3 Headed Blind Man!
DeadEyeDave is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 03:30 PM   #7
Guybrush122
plays it bogart
 
Guybrush122's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: new york
Posts: 2,584
Post

hoorah for DeadEyeDave! I'd kill to upgrade my computer. I also really want to get a digital camera!

------------------

Did I Mention That I Am Marrying Myself?
Guybrush122 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 03:34 PM   #8
Guybrush122
plays it bogart
 
Guybrush122's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: new york
Posts: 2,584
Post

ooooh, you know what really gets your comp cookin' with games? Put in two 3-D cardsand upgrade your Megs of RAM,, it runs so smoothly! Its amazing, there is vitrually no loading time when you come to a new 'area' of any game. And the controls are never shoddy or anything!

------------------

Did I Mention That I Am Marrying Myself?
Guybrush122 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 05:44 PM   #9
Kid
Extra Average
 
Kid's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: USA
Posts: 1,183
Post

768????

Whoa, and I though upgrading to 320 megs was alot...

------------------
Kid is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 06:10 PM   #10
brief
DJG
 
brief's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,421
Post

Yeah, I only have 512 megs of RAM. I might buy another 512 megs in a while, or just build another computer up from scratch...

------------------

As easy as 3.14159265358979323846264338327950288419716...
brief is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2001, 11:41 PM   #11
Rufio
bang-a-rang!
 
Rufio's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Flagstaff AZ
Posts: 2,206
Post

yeah all the ram is necessary for photoshop, i like to have 99 history events for almost unlimited undo, and i dedicate 350megs to photoshop alone.

------------------
Rufio is offline   you may: quote & reply,
Old 08-22-2001, 02:26 AM   #12
murta
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by newfoundgloryboy:
yeah all the ram is necessary for photoshop, i like to have 99 history events for almost unlimited undo, and i dedicate 350megs to photoshop alone.

that's crazee. I only have 256mb, but I don't need any more. I use Paint Shop Pro, so I can just allocate disk space to undo. I got over 1000 undos clocked up earlier with a GB for the undos (would have easily gone up, don't know how far, but I got bored)

It would be much cheaper to regularly backup your PS files you know
  you may: quote & reply,
Old 08-22-2001, 03:36 AM   #13
Rufio
bang-a-rang!
 
Rufio's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Flagstaff AZ
Posts: 2,206
Post

512 pc133 ram, 32 dollars plus shipping

how is that not cheap!?

------------------
Rufio is offline   you may: quote & reply,
Old 08-22-2001, 02:46 PM   #14
murta
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by newfoundgloryboy:
512 pc133 ram, 32 dollars plus shipping

how is that not cheap!?

man, that's pretty cheap
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Monkey Island Discussion > Random Fun > Ye Olde Harbour > I just got 160 MB RAM !!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:58 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.