lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: System-Link problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-16-2005, 08:24 PM   #1
snakeheadfish
Lurker
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
System-Link problems

I cannot get System-Link to work. Using the Xbox System-Link cable I have tried to connect directly from Xbox to Xbox. When the person I am System-Linked with searches for a game the game can be found. They can also join the game and will then show up in the host players "players list." But during the load screens it will "freeze" at the "waiting for players to join screen." We have dropped the amount of AI characters in the game and also dropped the amount of players allowed since there was only the two of us. We tried multiple times, switching off on who would host the session. Same results. Couple things—

1) Could it be that I have a Live account and have added "updates" to my Battlefront whereas my friends Battlefront has not had any updates?

2) Does the connection only work through a modem, or hub?

We did unplug and replug the cable many times, we didn't try switching the cable around though. Anyone got any tips?
snakeheadfish is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2005, 10:34 PM   #2
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
If your version has been updated and his hasen't, that could be a problem. I don't have a Xbox, so I can't be sure. Two different versions of the PC version can't play together.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 04-03-2006, 11:07 AM   #3
redduck21502
Lurker
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
So can you uninstall the upgrades at all using the Memory manager in the Xbox Dashboard. I have the same issue.
redduck21502 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > System-Link problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:25 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.