lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Quick signature help needed
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-25-2006, 11:32 PM   #1
Maxsom
Rookie
 
Maxsom's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Imperial Center
Posts: 15
Question Quick signature help needed

For some reason, my graphic signature is not working at all. It should be working (I even did preview signature and it showed up for about two seconds before disappearing by itself in the preview area).

This is the code im using:

Code:
 
Can someone help me out with this?

EDIT: That doesn't even seem to work right. I'm trying to make a image with a off-site link as well. If you use the view page source, you could see the code in there. I was able to fix it somewhat, but I had to change hosts to actually get the picture up. Though i'd still like to know what is wrong with the other code I used.

Last edited by Maxsom; 06-25-2006 at 11:46 PM.
Maxsom is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > Quick signature help needed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:52 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.