lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [spoiler] antilles on atzerri
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-01-2006, 10:34 AM   #1
rei1974
Rookie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 38
[spoiler] antilles on atzerri

Hello all,
my first post, maybe is going to be a bit stupid but... I'm stuck!
I'm playing with rebels, and at one point of the plot it says that I must bring Antilles on the planet azterri with a fleet. Whenever I try that, a holocron comes up with Antilles saying "I'll take care about it personally" - then stop, I can't do the move ?!
I'm playing the italian version, don't know if there's a problem with that. I did download latest patch just to be sure, but still that bug.
There is something I'm missing? I already conquered all other possible planet but can't go on from there!

Help please!

rei1974 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2006, 03:43 PM   #2
Ali1392
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 205
are you sure that antillies is in the fleet
Ali1392 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2006, 05:56 PM   #3
rei1974
Rookie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 38
Yes of course... I tried everything, him alone, him with 1-2-3-4 more ships, nothing!
so... I can't play the rebels campaign!?

rei1974 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2006, 11:07 PM   #4
lukeiamyourdad
Using Teletraan I
 
lukeiamyourdad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Montréal, Québec, Canada
Posts: 8,274
LFN Staff Member 
Odd bug. Never heard about it. I don't think there's anything else you can do.


http://www.marioramos.ca/ -A friend of mine and an aspiring filmmaker.
lukeiamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2006, 02:47 AM   #5
rei1974
Rookie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 38
Bah this sux then! I wonder if is because I played it in italian, usually the localization of games sucks and I keep playing them in the original english, but never had such a problem before...

rei1974 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2006, 11:16 AM   #6
lukeiamyourdad
Using Teletraan I
 
lukeiamyourdad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Montréal, Québec, Canada
Posts: 8,274
LFN Staff Member 
I don't think such a bug can be attributed to the italian version of the game. Do you have an earlier save which would get you back to before you received this mission? If so, you can try that out.


http://www.marioramos.ca/ -A friend of mine and an aspiring filmmaker.
lukeiamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2006, 11:20 AM   #7
rei1974
Rookie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 38
Unfortunately not, I don't have it... bah is absurd!! what should happen, just move a fleet with Antilles on it and should work? maybe I see the video sequence but then instead of starting the mission stops...

rei1974 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2006, 12:49 PM   #8
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
Well, try using him ALONE then.

Zoom in the planet view and make sure no other ships are with him, especially no other heros.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2006, 11:44 PM   #9
lukeiamyourdad
Using Teletraan I
 
lukeiamyourdad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Montréal, Québec, Canada
Posts: 8,274
LFN Staff Member 
He said he tried that already.


http://www.marioramos.ca/ -A friend of mine and an aspiring filmmaker.
lukeiamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2006, 11:36 AM   #10
shadowsi
Rookie
 
Join Date: May 2006
Posts: 13
Its an problem caused by first saving a game, then installing a newer patch.
The old savegames dont work anymore then...

So, im sorry but youll have to restart... Tell me what happens then
shadowsi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2006, 08:40 PM   #11
SubDriver
Lurker
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
That's funny, cause I was able to play a saved game from 1.04 after upgrading to 1.05 with no problems (at least not at first anyway).

As to the OP problem - you can't go directly to Atzerri. You have to go thru Bothawui and Eriadu (and fight space battles at both of them) before you can approach Atzerri.

Having said that, I have encountered a different problem. When I attempt to move the fleet from Eriadu to Atzerri, Antilles pops up and says "I said I would take care of that. I intend to be there to do so." - and I am left at Eriadu. It's as if the game thinks I am trying to take the fleet there but leaving Antilles behind. I asure you he and his ship are part of the fleet. I've even tried sending he and his ship there alone and I still get the same reaction. I can take the fleet to any other nearby system, but not Atzerri.

Suggestions anyone?
SubDriver is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2006, 09:44 AM   #12
ImpElite
Junior Member
 
ImpElite's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 451
Post

Quote:
Originally Posted by SubDriver
That's funny, cause I was able to play a saved game from 1.04 after upgrading to 1.05 with no problems (at least not at first anyway).

As to the OP problem - you can't go directly to Atzerri. You have to go thru Bothawui and Eriadu (and fight space battles at both of them) before you can approach Atzerri.

Having said that, I have encountered a different problem. When I attempt to move the fleet from Eriadu to Atzerri, Antilles pops up and says "I said I would take care of that. I intend to be there to do so." - and I am left at Eriadu. It's as if the game thinks I am trying to take the fleet there but leaving Antilles behind. I asure you he and his ship are part of the fleet. I've even tried sending he and his ship there alone and I still get the same reaction. I can take the fleet to any other nearby system, but not Atzerri.

Suggestions anyone?
Hmmmm, is there a different route of planets you could take instead to get to Atzerri? You know like instead of going via Eraidu and Bothawui?
ImpElite is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Galactic Discussion > [spoiler] antilles on atzerri

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:11 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.