lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Polish server!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-29-2006, 02:46 PM   #1
TheMichal
Rookie
 
TheMichal's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Warsaw
Posts: 48
Polish server!

Hi
Why when i give location in multi to "Poland" there is no servers. I don't see message "You are in room: blablabla", no chat etc. like in other countries - just blank window! I played with another Polish player, who tolds me that after launch one of official patches polish server is gone. Whats wrong with it ? I heard in Polish room were allways a lot of players. Polish publisher don't responding on e-mails. Please check it...

Polish players will be very thankful!

TheMichal is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Multiplayer Chat / Ladders > Polish server!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.