lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem with empire opening sequence
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-31-2006, 01:41 PM   #1
luckless666
Lurker
 
luckless666's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Britain
Posts: 2
Problem with empire opening sequence

This is a very odd bug, I just bought empire at war and wanted to play the empire campaign. it loads and starts with the cinematic, with Star Wars appearing as normal and fading into space, the familiar Star Wars fanfare playing in the background, then... nothing. The music keeps playing but all thats displayed is the stars in the background. The text that is used in millions of other star wars games to set the context doesnt display. Then, the cinematic continues and shows vaders shuttle decend into the atmosphere.

Has anyone else experienced this? Is it just me or was it a blunder by LucasArts? and more importantly, what does it say!!!

NB: The Rebel cinematic runs fine.

Cheers.
luckless666 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-02-2006, 07:22 PM   #2
luckless666
Lurker
 
luckless666's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Britain
Posts: 2
Fixed. Just seemed to be my computer taking a funny turn. curious as to how it jumped the text scroll sequence part though.
luckless666 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-03-2006, 03:21 PM   #3
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
This kind of thing is normally graphic card related

You can discover more http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=155333

DMUK
  you may: quote & reply,
Old 01-14-2010, 08:24 AM   #4
archerygenious
Lurker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by luckless666 View Post
Fixed. Just seemed to be my computer taking a funny turn. curious as to how it jumped the text scroll sequence part though.
How did you fix it? Many other people are having the same problem myself included
archerygenious is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Problem with empire opening sequence

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:52 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.