lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: CO for Q4
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-11-2006, 11:43 AM   #1
INFERNOJHC
 
INFERNOJHC's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: None of your business
Posts: 49
CO for Q4

lolz



INFERNOJHC is offline   you may: quote & reply,
Old 09-11-2006, 04:34 PM   #2
DSbr-CobraKai
Banned
 
Status: Banned
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
uhhh haha
DSbr-CobraKai is offline   you may: quote & reply,
Old 09-11-2006, 11:07 PM   #3
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,329
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Post

Nice. Too bad there's never been a completely faithful re-creation
of the map in any other game (besides Mysteries of the Sith).
Either they can't do the traps, or the water, or the architecture is
off.

Fun though! Has any other game map been converted to so many other
FPS games? It seems like some rite of passage now. Once a game gets
Canyon Oasis, it's come into its own.


Question, is that 'nukage' in the center, or can you actually swim around and shoot in the tank? (since my comp wouldn't be able to run this game in a
million years)


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-12-2006, 06:20 AM   #4
INFERNOJHC
 
INFERNOJHC's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: None of your business
Posts: 49
There's also a hl2 version, lol. I also made a conversion of CO for JO and JA +water. Actually the q4 map is based on the JO/JA map file, so I didn't have to rebuild the whole thing.

http://www.geocities.com/Area51/Holl...files/jk2maps/
http://www.geocities.com/Area51/Holl...files/jk2mods/

Never really finished them, that's why I've never released them.

Last edited by INFERNOJHC; 09-12-2006 at 06:31 AM.
INFERNOJHC is offline   you may: quote & reply,
Old 09-12-2006, 06:29 AM   #5
INFERNOJHC
 
INFERNOJHC's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: None of your business
Posts: 49
Quote:
Originally Posted by Kurgan
Question, is that 'nukage' in the center, or can you actually swim around and shoot in the tank? (since my comp wouldn't be able to run this game in a
million years)
D3/Q4 has no water physics and swim animations at all. There are two jumppads
and stairs to get out.

To run the game you'll need a 2 GHz machine at least. I could run it with a 64 MB Nvidia gcard.
INFERNOJHC is offline   you may: quote & reply,
Old 09-12-2006, 01:35 PM   #6
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,329
LFN Staff Member 10 year veteran! 
I have a 2 ghz machine, 128 mb video card (but only 256 mb pc133 sdram). The Doom3 demo ran like 10 fps (even after cranking down the settings)... not that I cared about Doom3, but Quake4 looked interesting. Though from what I've read, it sounds like just a retread of the same territory that Alien Vs. Predator 2 and even the original Unreal gave us for single player (and improvement over the awful bland and repetative SP of Quake2), and the MP is a virtual clone of Quake3, just with improved graphics.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2006, 03:32 PM   #7
INFERNOJHC
 
INFERNOJHC's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: None of your business
Posts: 49
Forgot to mention 1 GB RAM would be good. Also hyperthreading or dual core can provide a performance boost.

I don't care about SP since devs started to screw up the movement for some reason. I already hated that in JO and JA. I prefer the MP movement in SP just like in q, q2, jk for instace. I dunno about AvP and Unreal, but indeed D3/Q4 SP is boring as hell, not only because of the lame movement. The story is q2like the gameplay a pain in the ass.

Q4 multiplayer mode is ok now. Fortunately the movement is Q3like and also features sliding and ramp jumping. With the 1.3 id/raven managed it to improved multiplayer alot. Also they added a load of maps and one new weapon.

Some peeps whine it's too much Q3, others say that it's not enough Q3.
Maybe most are just pissed off cause the game requires more hwpower than they can affort.
INFERNOJHC is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > CO for Q4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:50 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.