lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: FoC: The Small Mod
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-07-2006, 01:43 PM   #1
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
FoC: The Small Mod ***!!!!V2 Availeble!!!!***

I present (again) the "bigger" FoC: The Small Mod V2

CREDITS: _x_Darth-Max_x_ (good tester of the coruption and modding help)

**********!!!!!!!!!UPDATED V2.1 UPDATED!!!!!!!!!!!!!!!**********
LINKS:
http://rapidshare.de/files/36876534/V2.R2E2.zip.html
http://files.filefront.com//;6024543;;/

Features
-Orbital Bombardment (move VENGEANCE ships, to enemys planet orbit before land commbat)
-Buildable Skipray Blastboats and Tie-Defenders (must do the piracy mission over Mandalore + Dark Troopers and Droidekas (They look like Tie-Crawlers) + Tie Phantoms
-A starting continget of Norghi Assasins (I will make them buildable next time)
-Conquering enemy planets works. They use Devmaps for land Combat and Kaminos For Space.
-Coruption unlocked for some planets (don't use Land Tactical Combat exept Piracy mission on Manalore)
-Buzz droids move after their targets (they may be unbalanced)
-Super VENGEANCE frigates With Agressor MEGA Weapons
-DEATH STAR II with andvenced targeting.
-and something I forgot to list ....

INSTALATION
Replace your FoC\Data Config.meg with the one from my zip.

PS:
When playing land tactical battles on Felucia, Mandalore or NalHutta zoom out at max to see something

V1.1 LINKS (For i don't know wath purpose):
http://rapidshare.de/files/35966966/...l_Mod.zip.html
http://files.filefront.com//;5990910;;/

Last edited by Artoo-Eetoo; 10-15-2006 at 03:42 PM.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2006, 02:09 PM   #2
jedi jim 1989
Rookie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 84
ok u said dont use tyber in space, but what about when you must corrupt mandalore, you must use him in space, or does it work then?
jedi jim 1989 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2006, 03:01 PM   #3
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
No...
When you star the demo you have 3 heros Tyber, Urai and ..Tyber (it's realy his ship check their descriptions). If it goes for the corupting mission you use the defiler and tyber get's there automaticly.
The only way to use the Tyber's ship wrong is to send it to Nalhutta or Kamino in the 1 flleet. So when you win the space battle just send it there and start the land battle.

Modding:
I noticed in the model folder P_KRAYTDESTOYER_DETONATE.ALO
it's the coreoverload for the Krayt animation (I think),
ok i think i came to an deadend with it.
So i found ... the full anim of the destroyer droid is there (...) but the XML are ... yes missing!
And i come to another deadend...
Btw..It's strange because i can't find the defilers profile ... ok i think i leave the modin for more creative fellows

...Watch would i give for the UV_KRAYTCLASSDESTROYER_TYBER.ALO model file .....

Last edited by Artoo-Eetoo; 10-07-2006 at 05:31 PM.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-07-2006, 08:39 PM   #4
ZagFel
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 8
Anyone want to confirm that the format of certain .alo and .ala (eg. the dark troopers models/animations) has changed? I tried putting some of the models from the demo into the original and it crashed. This can also be confirmed by checking the size of the stormtrooper anims in the original and the expansion or opening the expansion anims in Aloviewer.
ZagFel is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 12:12 AM   #5
fortune faded13
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 78
did you create that Orbital Bombardment? or did you just uncover it in the XML's?
cause i wonder if it can be used in EAW...i just played you mod for the demo, and man, that Orbital Bombardment is AWESOME.
fortune faded13 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 02:29 AM   #6
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
I got to the bordbardment accidentally because i found the only unused XML is the Peacebringer and I wanted to test that big killer .... but when i was doing the Felucia mission i had that big red button and thin .. is this.... WoW!!
Devs just left all required anims for the bombardment (the are rather small).
(I coud change the side to Empire and take a for a Borbardment try but I am afraid i need to slowly reverse enginere some files (Or i could use my wierid idea to seed it up)
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 04:08 AM   #7
Darth Ablett
Rookie
 
Darth Ablett's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Australia
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by Artoo-Eetoo
I got to the bordbardment accidentally because i found the only unused XML is the Peacebringer and I wanted to test that big killer .... but when i was doing the Felucia mission i had that big red button and thin .. is this.... WoW!!
Devs just left all required anims for the bombardment (the are rather small).
(I coud change the side to Empire and take a for a Borbardment try but I am afraid i need to slowly reverse enginere some files (Or i could use my wierid idea to seed it up)
Sorry if this is a stupid question, but what is the Peacebringer? Installing this now btw, looks good. Thanks



Last edited by Darth Ablett; 10-08-2006 at 04:10 AM. Reason: Questions use question marks :)
Darth Ablett is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 04:40 AM   #8
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Peacebirnger .. it's the name used in XML's (I don't know wath it has to the Who commands the Merciless?)
-- Tyber's Flagship --
UniqueUnit Name="The_Peacebringer"
Variant_Of_Existing_Type Krayt_Class_Destroyer

Moding:
Now I am reverse enginerin the campaing so we could have no tutorial missions ect. but everything works exept that when you try zoom in it gets an invisible zoom or somethin and you can't zoom back

FoC:
I just extracted that master text file (Yes I know the future now )

Last edited by Artoo-Eetoo; 10-08-2006 at 06:15 AM.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 06:36 AM   #9
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
I just tried the Mod.. its real Cool .. ( Skipray Are handy against the lvl 4 Space Station)

Hopefully u can get the Actual Merciless in Artoo!

Ow and btw.. In the Normal demo .. Nal hutta has 4 StarDestroyers.. Maybe u can put those in orbit over Mandalore..?
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 06:58 AM   #10
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Yep i coud check those 4 ISD (I removed them because i was afraid their had no models i must check that), i will also try adding a fleet to Mandolore.

edit: Those ISD don't have models (..but Thrawns ISD models is there lol ... I upgraided their forces with more Victorys 6-8 I don't remember

And the Important Thing guys i need your help ... Yes your's to!
I need to modify a reveal planet script to have all those 1000 planets to show up. And give those planets map's here is a file with instructions and everythin you will need.
WHEN THIS IS COMPLETE A NEW VERSION WILL COME
(btw. sory for those tutorial texts, but I don't want to mess with it to much and i can't just delete them)

LINKS:
http://rapidshare.de/files/35947369/HelpMe.zip.html
http://files.filefront.com//;5990573;;/

Last edited by Artoo-Eetoo; 10-08-2006 at 09:35 AM.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 08:52 AM   #11
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
K i can try to help u out .. But i can't Promise anything :P Well i think in orbit over Mandalore a fleet of 4 Victory's and Thrawn would be quite Difficult.. (Unless there is the Agressor/Merciless model somewhere )

Ow can u host the File at Filefront? It's much better.. and i can't open the One from Rapidshare.. :S
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 09:02 AM   #12
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
You know If coud just get a cloak field generator ...i woudl snake to the Empires..ee Petroglyphs Secret base and copy the Agressors shematic ee model

Thanks for the help with that job it is rather easy but veary boring.

Also i upgraded those Buzzdroids, and.... Victorys are firigates so buzz them up Alos remember that Tyber uses hit and run tactics.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 09:09 AM   #13
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Hehehehe.. Petroglyph will never see us Coming Anyways.. Can u host that File at Filefront else i can't help u

Have u also checked for the Kedalbe Class Model? It's the 2nd Capital Ship..The one that can Leech shields
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 09:35 AM   #14
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Even if the model is there the XML dosen't exist for it .... so i can't do anything..
Filefront Link added.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 09:56 AM   #15
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Artoo .. im now looking at the XML Folder.. but Damn those are a lot of Planets.. and i can't do them all by my own .. Btw the Only working space map = Kamino .. so that obvious but what about Land? U want some to be Mandalore , Or some Felucia..

Or do u want all Land maps to be Nal hutta for Example..
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 10:19 AM   #16
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
1 map this 1 map that ... or all the same do it the faster way .. ..maby start from the end becasu about 5 persons dowloaded my HelpKit so when they star makeing planets i coud merge those 2 files together.

BTW. I am worrkin at the Mini Agreesor Weapon ..(This sounds crazy )
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 10:38 AM   #17
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
In which program can i edit Those XML Files u gave me.. ? When i click it normally it opens up Internet explorer with the File attached.. When i want to change the Filenames it sets 1 page back.. ( Example .. i have Lucasforums open , i Click XML file , Lucasforums becomes , Documents and Setting ; XML Folder , When i do backspace to change Names , it goes back to Lucasforums.. )

Agressor.. Weapon
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 10:41 AM   #18
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69

Who is the lord?

XML: Use notepad to edit them Darth.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 10:54 AM   #19
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Thats Freakin Sweet!.. And it will Definetly Help against Thrawn and his Victory's .

Ow btw it's a idea.. and Probably a Small Chance but.. Can't u use the Stardestroyer Model from the Original EAW for The demo? i Doubt they have changed it.
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 10:58 AM   #20
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Ok ... I didn't make Trawn SD working .. it crashed for me.
The SD model maby ... I am not shure..

NEW VERSION AVAILEBLE LOOK AT FIRST POST.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 11:09 AM   #21
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Artoo i have changed all Planets and im around Halfway through .. From bottom to top. The rest is for the Other guys who downloaded the XML Folder..

Here it is Artoo .. Have fun with it http://files.filefront.com//;5990956;;/
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 11:15 AM   #22
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Thanks Darth now go and test my uber cannons

Ok guys now i need only the Scripthelp.txt done so go to work!
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 11:21 AM   #23
FunSolo
Junior Member
 
FunSolo's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: germany
Posts: 317
cool things
nice job.
this will help a bit waiting for the release *thumbs up*
FunSolo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 11:29 AM   #24
christnet06
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 20
Very nice job !!

Is there a way to switch off the tutorial because it's boring...
I looked to the xml units in the demo and there is also the Death Star II but the alo files for it are missing... :-(

Congratulations for this first MOD, i'll check every min to see the project advances

MAY THE FORCE (of corruption) BE WITH YOU !!
christnet06 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 11:31 AM   #25
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
FoC in my country will be relase in November so i will have a long wait ...
I hope you will send me some cool srenshots and movies

Edit:
Yes I am also interested in DS II I will try to do something about it

O and please help guys with that SCRIPTHELP.txt ... I will give you a Credit
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 12:05 PM   #26
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Hehehe Just tested ure Uber Cannons.. ( Yes they are Awesome.. )

Here are some bugs i Found

Uber Cannons Can't hit Small ships ( Aka Tartans )
Mercenary with Disruptors don't do damage to Hovertanks ( This was on Nal Hutta)


Hey! Where is my Credit!
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 12:10 PM   #27
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Uber Cannons can't hit corvets fighters and transports they are too small
Distruptors ... maby the can't damage shielded units.

Oh i tested the Death Star everything was good to the place when i wanted to fire the super laser at the enemys space station... it crashe maby it is the model i am not shure..(lol i will cahne DS II model to an asteroid )
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 12:19 PM   #28
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Super Asteroid of Doom..!
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 01:10 PM   #29
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Ok i made the Deat Star II Fully Operational !! But it is invisible (it has an clokeing field )
It can destroy planets, ships and space stations.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 01:15 PM   #30
christnet06
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 20
Nice job !!

May be you can use the first Death Star model from the original Empire at War ?

I hope you'll succeed !!
christnet06 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 01:21 PM   #31
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Actual I can't check this now (no free space to unpack eaw models), and placeing the ds model in the demo is rater illegal. (Oh and i can't post the 300mb demo models meg file )

..My HelpMe.zip was downloaded 12 times and we still don't have SCRIPTHELP.txt ...
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 01:31 PM   #32
christnet06
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 20
Ok

Do you think removing the tutorial is possible?
christnet06 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 01:39 PM   #33
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
Yes but when i removed all of it the game started to be buggy and not to work. I must find the thing that causes it. It must be a part of script somewere..

COMEING SOON

FoC: The Small Mod V2

New Features:
-Corupt and Conquer the whole Glaxy
-Use the ultimate power of Death Star II
-maby more

(I will make it go when i will have the SCRIPTHELP.txt done by ya guys )

Last edited by Artoo-Eetoo; 10-08-2006 at 05:02 PM.
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 06:02 PM   #34
jedi7000nathan
Junior Member
 
jedi7000nathan's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nathan City
Posts: 368
Current Game: Kotors 1 and 2
when wil v2 come out
jedi7000nathan is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 06:14 PM   #35
Vormex5
Lurker
 
Vormex5's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6
Post when will v2 come out

yeah um when is v2 coming out? cause i cant wait to use the 2nd deathstar haha pwnage
Vormex5 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 09:48 PM   #36
kaldrein
Lurker
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
okay I have this installed but I can't do the Felucia mission It won't spawn Tyber and it automatically says I am defeated and I can't access any other planets. I can't find all the stuff I need to mod the files they really made it harder
kaldrein is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2006, 09:11 AM   #37
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Kaldrein u need to MOVE ALL Ure troops to Felucia.. EVERYTHING! then it will Work normally
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2006, 10:04 AM   #38
Artoo-Eetoo
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 69
I am back from school .. and wath I see ... ok today or tommorow...
I need to write an long script ...then geat every planet a owner a flett ground force...

Btw. Can ya guys give me some sugestions about those planets...
Faction ...Fleet ect.
Factions: Rebels (I think they have only corelian corvets .. )
Empire, Hutts, Pirates, Underworld (Ryloth is theirs so maby 1 more planet)
Planets: Abregado_Rae, AetenII, Alderaan, AlzocIII, Anaxes, Atzerri, Bespin, Bestine, Bonadan, Bothawui, Byss, Carida, Corellia, Corulag, Coruscant, Dagobah, Dantooine, Endor, Eriadu, Fondor, Fresia, Geonosis, Hoth, Ilum, Jabiim, Kashyyyk, Kessel, Korriban, Kuat, Manaan, MonCalimari, Naboo, Polus, Shola, Sullust, Taris, Tatooine, Thyferra, VergessoAsteroids, Wayland, Yavin, Dathomir, Honoghr, Hypori, Mustafar, Muunilinst, Myrkr, Saleucami, The_Maw, Utapau

Hehehe
Artoo-Eetoo is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2006, 10:11 AM   #39
Doomgiver3
Rookie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 16
when will u have this next version done and i think u should the droids
Doomgiver3 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2006, 10:37 AM   #40
_x_Darth-Max_x_
Rookie
 
_x_Darth-Max_x_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Netherlands
Posts: 74
Alderaan : Rebels
Bespin : Rebels
Bothawui : Rebels
Byss: Empire
Corellia : Empire/Rebels ( Not sure on this one, I think Corellia is under Empire control but wants to Join the Rebellion)
Coruscant : Empire
Dagobah: Rebels
Dantooine : Rebels
Endor : Empire
Fondor : Empire
Geonosis : Consortium
Hoth : Rebels
Kashyyyk : Rebels
Kessel : Empire
Korriban : Empire
Kuat : Empire
Manaan : Rebels?
Mon Calamari : Rebels
Naboo : Rebels
Sullust : Rebels
Taris : Empire
Tatooine : Empire/Hutts?
VergessoAsteroids : Pirates
Yavin : Rebels
Dathomir : Pirates or Consortium
Honoghr: Empire
Mustafar : Empire
Myrkr : Consortium
Saleucami : Empire
Utapau : Empire
_x_Darth-Max_x_ is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > FoC: The Small Mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:43 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.