lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help with summoning Jedi for PC version!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-12-2006, 12:51 PM   #1
G.Greivous
Lurker
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Unhappy Help with summoning Jedi for PC version!

Hey guys I'm new here. I just got a copy of Star Wars Battlefront II for PC.

I've been playing through the single player mode and was wondering how
do you summon a jedi?

I've played on the Felucia level and tried to summon Aayla Secura by pressing the F2 button. Do I need to press another button in conjunction with the F2 button to summon her as a character?
G.Greivous is offline   you may: quote & reply,
Old 10-12-2006, 01:22 PM   #2
TSR
Hoist the colours!
 
TSR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Lincoln, England, UK
Posts: 2,777
Current Game: Rift
Forum Veteran LF Jester Helpful! 
Whereas i don't play the pc version myself, do you get an icon appear in the midddle bottom of your screen after certain objectives are completed? If so, you press the corresponding button to accept or decline the offer to play as the available jedi. You can't do it when you pelase, and once they've fled (killed ) you cant use them for the rest of that map


British By Birth. English By The Grace Of God

Dulce et Decorum Est Pro Patria Mori
Let Mercy Come
TSR is offline   you may: quote & reply,
Old 10-12-2006, 04:04 PM   #3
Spawnof theSith
Rookie
 
Spawnof theSith's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sith Master of Korriban
Posts: 44
on pc, its f1 to accept


"Luke, I am your father!"
Thats not natural. But Oak Express is.
Spawnof theSith is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2006, 12:30 AM   #4
bluesabar
Rookie
 
bluesabar's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 23
Hello there PC Version some point during the game it will ask you if you would like to be a leader (I.E Jedi's, Sith, Or the Fetts) to play as them you need to press F1 to play as them or F2 not to play.

Bluesabar


bluesabar is offline   you may: quote & reply,
Old 10-25-2006, 07:42 AM   #5
-(db)-Leader
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 40
BF2 or BF1?
-(db)-Leader is offline   you may: quote & reply,
Old 10-25-2006, 12:44 PM   #6
TSR
Hoist the colours!
 
TSR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Lincoln, England, UK
Posts: 2,777
Current Game: Rift
Forum Veteran LF Jester Helpful! 
2, you can't play as heroes in 1 (as far as im aware, although i daresay a mod has been amde for it...?)
Also, this is in the BF2 forum, so speaks for itself really


British By Birth. English By The Grace Of God

Dulce et Decorum Est Pro Patria Mori
Let Mercy Come
TSR is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2006, 09:58 AM   #7
-(db)-Leader
Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 40
I know, but SUMMON?
Sounds more like BF1, or at least something like that...
It implies not playing the Hero.
-(db)-Leader is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > General Discussion > Help with summoning Jedi for PC version!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:11 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.