lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Error when Using Modview
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-05-2006, 02:12 PM   #1
Styles2304
Rookie
 
Styles2304's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 43
Error when Using Modview

I modeled a saber hilt for jk2. I attempted to create a modified version of kyles saber from Jedi Knight. Anyways, when I open it in modview I get this error:

Code:
R_LoadMDXM: models/weapons2/my_saber/saber_w.glm has more than 1000 verts on a surface (1320)
I got this error before and just assumed it was a too high poly model. However, I'm pretty sure that I've seen more polys on other weapons, especially since this is a re-modeled version so I don't know what this means.

If anyons any ideas, please, shoot 'em this way!

Thanks,
Zach


Styles2304 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Modeling > Error when Using Modview

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:17 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.