lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I just can't start it!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-01-2006, 05:20 PM   #1
Conciliator
Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Unhappy I just can't start it!

Okay, my game won't start! Which is funny, really, because I'm using the exact same computer that worked perfectly with the exact same game for an entire month. So I know how to play BF2, but I just reinstalled it and it won't work. First it says that I'm using a copy of the play disk (I'm using the same copy I bought from the store), then says I don't have a TnL (which I do have) then it opens a FATAL program and the whole derned thing goes kaput. Oh, what did I do wrong? *sob*(It's a PC game, duh)

Last edited by Conciliator; 11-01-2006 at 05:22 PM. Reason: spelling errors (I'm a perfectionist)
Conciliator is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2006, 05:51 PM   #2
MasterChief117
Rookie
 
MasterChief117's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: i like pie
Posts: 53
do you have a Mac ??


I WIN, I ALWAYS WIN
FOA creator, rank: SGC lead strategist and scientist

SGW comes out in 5 more months


"come frak me toster"


MasterChief117 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2006, 05:53 PM   #3
Conciliator
Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
No, I have a Microsoft XP.


The reason of the unreasonable usage my reason has met with , so unreason's my reason, that I have reason to complain of your beauty. -Don Quixote
Conciliator is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2006, 07:24 PM   #4
MasterChief117
Rookie
 
MasterChief117's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: i like pie
Posts: 53
then your screwed, you have to probably buy a new game


I WIN, I ALWAYS WIN
FOA creator, rank: SGC lead strategist and scientist

SGW comes out in 5 more months


"come frak me toster"


MasterChief117 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2006, 05:20 PM   #5
Conciliator
Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Or a new computer... which is happening anyway... alright....


The reason of the unreasonable usage my reason has met with , so unreason's my reason, that I have reason to complain of your beauty. -Don Quixote
Conciliator is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2006, 05:48 PM   #6
TSR
Hoist the colours!
 
TSR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Lincoln, England, UK
Posts: 2,777
Current Game: Rift
Forum Veteran LF Jester Helpful! 
Quote:
Originally Posted by MasterChief117
then your screwed, you have to probably buy a new game
Do you have any idea what you are talking about?

@concilliator- the reason why your game is saying that it is a copy is because you have probably still got some/all of the files originally on your harddrive. I would sugggest fully uninstalluing and defragging your computer (i.e reduce values to 0) and then reinstall, and defrag again. try this, and if it doesnt work let me know.


British By Birth. English By The Grace Of God

Dulce et Decorum Est Pro Patria Mori
Let Mercy Come
TSR is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > I just can't start it!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.