lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Agh
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-15-2006, 12:22 PM   #1
Glayde
Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Agh

So, I installed the mod. And then I ran it. However, I noticed something rather quickly. There are no doors. No switches. No actors. No bullets. My crosshair gets stuck on things. I can hear stormtroopers saying, "Huh? Is somebody there?" but I can't see anybody. It's also really hard to walk without getting stuck on invisible goo or somesuch. Can anybody provide a rectification for this situation? The main part of Jedi Academy does the same thing.
Glayde is offline   you may: quote & reply,
Old 11-15-2006, 07:15 PM   #2
Glueish
Lurker
 
Glueish's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Try the following if you have a legal copy:
*does your system meet the requirements for the game? (guess it does, but anyway..)
*The patch for Jedi Academy must be installed if you have an older version of the game
Else:
*try toning down all settings of the game, including screen resolution
*try reinstalling the game (after defragmentation of your harddisk), and restarting your computer directly afterwards
*make sure you have the latest drivers for your videocard.

Does this help?
Glueish is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2006, 10:29 AM   #3
Glayde
Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
I'll give that a shot, but I'm pretty sure toning down the settings won't do much. I can Outcast at full-blast without a hitch, and Oblivion runs with most options up at a decent framerate. Do you happen to know if there is a patch for Academy to run it at 1680x1050 resolution? That's what my monitor is set at, and could that be a problem? I already reinstalled a couple of times. Ah, well. I'll keep trying. Thanks.
Glayde is offline   you may: quote & reply,
Old 11-21-2006, 04:14 PM   #4
Fracman
 
Fracman's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Germany
Posts: 501
Are you sure you did download the demo for the appropriate game?
Please remember, the first demo was for JO.
The second was for JA.

And to be 100% sure, remove any other mods,
or install JA completely new (after saving your savegames and profiles).


Dark Forces MOD for Jedi Knight: Jedi Academy
http://darkforces.jediknight.net

DFMOD Demo for JA released !!!
Fracman is offline   you may: quote & reply,
Old 11-21-2006, 10:55 PM   #5
DarkStarMojo
Junior Member
 
DarkStarMojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Rockin' in the Free World
Posts: 366
Considering you said the same thing is happening with your main version of JA, it sounds like you might have a defective copy, unless of course, these problems began cropping up after you've downloaded the mod. In which case, make sure you use the proper installer package that comes with the mod (don't just dump the pk3s into a sub folder and try to launch the mod from in-game; it doesn't work right and can produce weird results.) Otherwise, like Fracman said, uninstall JA (keeping your save games and profiles, if you want) and reinstall, update to the latest JA patch (1.04, I think. You can find it easily enough on jk3files.com) and then install the mod via the installer.


Dark Forces Mod, Part 2
Project lead, lead mapper
http://www.darkforces.jediknight.net
http://dfmod.blogspot.com
DarkStarMojo is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2006, 04:52 AM   #6
Neon
Veteran
 
Neon's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Belgium
Posts: 980
Clear your base folder before playing SP, assets not included.
Neon is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Dark Forces Mod > Agh

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:19 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.