lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can't Click on Profile Screen
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-25-2006, 08:59 AM   #1
Slent Thndr
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3
Angry Can't Click on Profile Screen

I just bought BattleFront 2 the other day and installed it. When I run it, it loads all the way to the screen where you choose your profile. Then I type in the name I want, but it wont let me click accept. It wonít let me click anything on the screen, and I have to exit with Alt+F4.

My PC has dual screens, but I tried disabling one of them and it still didnít work. I have tried two different mice, and all the buttons on those mice.

I also tried downloading the update for BF2 from Lucas arts, but it didnít help.

Has anyone else had this problem? What do I do?
Slent Thndr is offline   you may: quote & reply,
Old 01-01-2007, 08:47 PM   #2
Cold Kill3r
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 9
What's your PC specs?
Cold Kill3r is offline   you may: quote & reply,
Old 01-02-2007, 11:25 AM   #3
Slent Thndr
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3
P4 3.4 GHz, windows XP.
1GB DDR2 Ram.
Radion X800 video card.
Anything else u need to know?

The weird thing is that it works on my dadís Pc, which has the same specs (but maybe less stuff installed).
Slent Thndr is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2007, 06:59 PM   #4
jawathehutt
Its 5 o'clock somewhere
 
jawathehutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,635
Current Game: Age of Empires II
what keyboard, what apps where you runnning



"Everyone that posts here is aware of the game, thanks though." ET
"It is Lucasarts"~ LordJhredmo
jawathehutt is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2007, 08:25 PM   #5
Slent Thndr
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3
Keyboard... a standard logicech one. But the problem is with clicking. I can type the name i want for the profile, just can't click accept afterwards. Mouse is a logicech
mx518 but ive also tried it with a standard windows optical.

Apps running? Just stuff in the system tray, like activesync (for pocket pc). I had everything closed.
Slent Thndr is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Tech Help > Can't Click on Profile Screen

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:24 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.