lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Pictures arrgh!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-14-2007, 04:00 PM   #1
Daft Adidas
Full of Lies
 
Daft Adidas's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Metri Border
Posts: 1,138
Pictures arrgh!

I know there was another thred similar to this but i didn't understand.

Ok i'll make it easy for you to understand.

I'm in the Collecting area in the Star Wars area......

They are sending pics of their custom lightsabers and little figures.

I have a pic which is in one of my folders on my desktop and I want to send it.

It's call Obi Wan give me my Saber!

So I go onto advanced mode for posting and click on Insert Image and when I put IMG tags on both Enchanced and Guided it dosn't work.
because after i've sent it there is no picture and just writing saying IMG and bla, bla, bla.

This is what I done on Guided.

Another box came up with for example [IMG]xxx[I/MG] or whatever it is and I put in Obi Wan give me my Saber! and when it shows up on the thread there's no picture!

I hope i've explained this well and I need help badly...

Thanks.

Daft Adidas is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > Pictures arrgh!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:12 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.