lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: K1 and K2 on Xbox
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-10-2006, 03:36 AM   #1
Maverick5770
Junior Member
 
Maverick5770's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: B.C. Canada
Posts: 448
K1 and K2 on Xbox

I just recently bought an Xbox, and I'm wondering if it's worht buying K1 and/or K2 for it. I already have them on PC, so what are your opinions?


I Am Canadian

Go Canucks Go

I am a firm believer in Jesus Christ
Maverick5770 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-10-2006, 06:04 AM   #2
sockerbit89
Rookie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 30
What's your PC like? If you are able to have top notch graphic on the game there is no reason to buy the games on Xbox since they are quite a bit worse.

The K1 graphic on an amped up PC is better than the Xbox graphic on K2.

also there's the non-possiblility for mods.

The only differens in-game on Xbox that i know of is that in K1 you don't get Yavin unless you dl it from xbox live.
sockerbit89 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2006, 12:02 AM   #3
Maverick5770
Junior Member
 
Maverick5770's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: B.C. Canada
Posts: 448
Ok, My graphics card on My PC gives me all the options, so it's not worth it I guess.


I Am Canadian

Go Canucks Go

I am a firm believer in Jesus Christ
Maverick5770 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2006, 12:23 AM   #4
Char Ell
Force Enlightened
 
Char Ell's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: U.S.A.
Posts: 2,368
Current Game: The Old Republic
LFN Staff Member Folder extraordinaire Forum Veteran 
Yeah, I'd say if your PC can handle 4x AA and 4x AF with frame buffer effects enabled, etc. then there is no reason to buy the game so you can play it on your newly purchased Xbox. It would be spending money on a graphically inferior experience compared to what you can run on your PC.


Want to battle against cancer and other chronic diseases? Join Team LFN!


Char Ell is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2006, 12:52 AM   #5
mimartin
TOR ate my KotOR
 
mimartin's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Dec 2004
Location: Texas
Posts: 6,055
Current Game: TOR/FO:NV
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Alderaan News Holopics contributor 
I have both games for the PC and the Xbox. The only reason I can see for having it for both is if you already had it for the Xbox, it is so much better for the PC. The only reason I have it for the Xbox is because it came out on Xbox first. KOTOR is the only reason I even own an Xbox. If you want a game that is similar buy a used Jade Empire cheap for the Xbox.
mimartin is offline   you may: quote & reply,
Old 08-13-2006, 06:06 AM   #6
Canderous_ordo1
Rookie
 
Canderous_ordo1's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: sydney
Posts: 200
ive got a comp just set up for gameing its extreemly fast and it does extreemly good graphics some of my settings are
AA 74x AF 16x screen refresh 200 herts and 724mb ram and 566 speed cd drive i find mine plays games fine if you want to go pc to play kotor 1&2 i find it helps if its a fastest system possible
but when it comes to xbox it helps if you have a nice big screen its good


IM HERE IF YOU WANT SOMETHING DONE RIGHT

A TRUE WARRIOR IS ONE THAT CAN BEAT IT DOWN EVERY TIME IT RAISES ITS HEAD
Canderous_ordo1 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-16-2006, 02:34 AM   #7
crimsondisciple
Lurker
 
crimsondisciple's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Salinas a.k.a. Salas
Posts: 5
Pc version you can modd. I had the xbox version of both games first but then I seen that Ultimate saber mod, I got kotor II for the comp. Upgraded my Pc N everything. Xbox version becomes obselete once you get it for Pc.


XBL Gamertag: Xpredator4
crimsondisciple is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2006, 03:20 PM   #8
Darth Cyvan
Lurker
 
Darth Cyvan's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Korriban
Posts: 8
I'd say you might be brain dead if you didn't.


To walk in between is to understand while to to a side is ignorance
Darth Cyvan is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2007, 05:06 PM   #9
Elven6
Rookie
 
Elven6's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada
Posts: 226
You can still mod your Xbox Version if you do a softmod or hardmod.


http://thatgamingsite.com/ Check out my new site!
Elven6 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-12-2007, 11:09 AM   #10
PazaakPrincess
Junior Member
 
PazaakPrincess's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Manaan
Posts: 250
Current Game: Fable 2, Oblivion
Contest winner - Fan Fiction 
You can lie on the couch and play without getting a sore butt


Call me Paz, PP sounds like you're p!$&ing on my head

My Kotor Fan Fiction
PazaakPrincess is offline   you may: quote & reply,
Old 02-13-2007, 02:29 AM   #11
Carlo El Sanchez
Banned
 
Carlo El Sanchez's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Dec 2006
Location: Salvador Mansion
Posts: 350
Get K1 then if you like it alot get K2. That's if you havn't already passed both on PC, but you could still pass em on Xbox if you want.
Carlo El Sanchez is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Game Discussion > Telos Tourist Bureau > K1 and K2 on Xbox

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.