lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: JK unoffical patch broke Jedi Knight T_T
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-03-2007, 05:33 PM   #1
N4p4lm
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
JK unoffical patch broke Jedi Knight T_T

I decided that I was going to get JKE, so I download 1.01 to 1.0, run it, download JKE, run it, and I get a warning window that says "JK.exe is not a valid Win32 application." Is there any way to fix this? Or should I just backup my saves folder and re-install?
N4p4lm is offline   you may: quote & reply,
Old 04-03-2007, 07:07 PM   #2
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
check the forum on the JKE project there is a way to fix that

or just run the GOB file through patch commander


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 04-04-2007, 08:10 AM   #3
N4p4lm
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
The problem I'm having is similar, instead of having messed up textures however, JK doesn't run anymore. T_T
N4p4lm is offline   you may: quote & reply,
Old 04-04-2007, 03:11 PM   #4
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
Ok try this

1. reinstall JK
2. dont install the 1.01 patch
3. install the unoffical patch to increase texture limit
4. install Patch Commander if you dont have it
5. run JKE.gob through Patch Commander then see if that works

If you need patch commander give me your e-mail and ill send it to you


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2007, 11:03 PM   #5
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
http://www.jkhub.net

That's where the "revert" patch is (not everybody knows about JKE!).


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-06-2007, 03:43 PM   #6
N4p4lm
Lurker
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
K, as of now neither JKE or the unnoficial patch don't make it un-runnable, in fact they do seemingly nothing. JKE does absolutely nothing to it for me. I'm'a get patch commander see if it helps at all.
N4p4lm is offline   you may: quote & reply,
Old 04-07-2007, 03:11 PM   #7
Gargoyle King
Veteran
 
Gargoyle King's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: In My Own Little World!
Posts: 895
Quote:
Originally Posted by N4p4lm
I decided that I was going to get JKE, so I download 1.01 to 1.0, run it, download JKE, run it, and I get a warning window that says "JK.exe is not a valid Win32 application." Is there any way to fix this? Or should I just backup my saves folder and re-install?
Unofficial Patches always have to be taken with caution.
Gargoyle King is offline   you may: quote & reply,
Old 04-07-2007, 04:34 PM   #8
JKLE_Cougar
Junior Member
 
JKLE_Cougar's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rhode Island
Posts: 285
All the unoffical patch does is change the texture limit to higher resolutions


JKLE one of the last active JK and MotS clans out there jkle.jkdf2.net
Legends return one last time
JKLE_Cougar is offline   you may: quote & reply,
Old 04-08-2007, 11:09 AM   #9
ZeqMacaw
Lurker
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 9
As the current developer of the JK Unofficial Patch (JKUP), site admin of JKHub, and helper with Jedi Knight Enhanced (JKE), I find this thread full of misinformation.

The window that shows "JK.exe is not a valid Win32 application" only comes up if the JKUP was installed incorrectly. It does not verify which version of the exe before applying the patch; it blindly applies the changes. The zip contains the proper instructions in a txt file for installing the patch. The most important step is making sure that one starts with LEC's v1.00 of the jk.exe before applying the reversion (v1.01 to v1.00) patch or any of the JKUPs. If the exe is "messed up" by JKUP, then fix it just by copying the jk.exe file from the cd back to the hard drive (and make sure it is not set as read-only). If anyone has any trouble with installing a JKUP, he should post in the JKUP project on the Hub, where I (and others) will see the post sooner than anywhere else. By the way, the latest JKUP does much more than change the limit for texture resolutions. Again, see the txt file included in the zip for full details.

Just to clarify: JKE, JKUP, and Patch Commander (JKPC) are completely separate programs. JKE is a JK mod, which requires running JK with a command line param (-path modFolder). Many people have used the slow JKPC for handling mods, but I prefer to use the faster and currently worked-on JKLauncher (which I am also developing). JKE requires the latest JKUP so that certain textures will show up correctly; JKE can run without JKUP without any other problems.

ZeqMacaw is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > JK unoffical patch broke Jedi Knight T_T

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:12 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.