lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: how to change tha radius in a lightsaber hilt
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-26-2007, 08:11 AM   #1
pjohn1985
Lurker
 
pjohn1985's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Warsaw, the capital of Poland
Posts: 7
how to change tha radius in a lightsaber hilt

Hi,
Do you know ho to change the radius in a lightsaber hilt? Could anyone help me, tell me how to do it, please?
pjohn1985 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-26-2007, 08:14 AM   #2
L0rdReV@n88
Junior Member
 
L0rdReV@n88's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: inside my private quarters above the ISD Chimera
Posts: 470
you must learn the ways of gmax and only then will you complete your training (sorry couldnt resist) theres a way to directly edit the main part you want or you could even try scaling the entire thing but you need to find the tutorial on how to save the changes properly


"All thoughts are worth listening to, whether later judged to be of value or not."
-Thrawn
"When I roll up in Kashyyyk, I roll three Jedi's deep"
-mc chris
L0rdReV@n88 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-26-2007, 05:32 PM   #3
LORD SPARTAN
Rookie
 
LORD SPARTAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: From a red sun solar system
Posts: 244
Current Game: KotOR, Skyrim, Dragon Age
Quote:
Originally Posted by pjohn1985
Hi,
Do you know ho to change the radius in a lightsaber hilt? Could anyone help me, tell me how to do it, please?
The way I work in 3DS Max, I use scale and when I select the model I have choice of the axis I want to change x,y,z. So I guess it should work in a same matter for a hilt eccepted I never tried for a hilt.


BEFORE HOPE COMES DARKNESS!!!
LORD SPARTAN is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Modding requests > how to change tha radius in a lightsaber hilt

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:02 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.